Horoscop 6 noiembrie 2017. Taurii se simt motivaţi, iar Scorpionii au probleme la job

Afla ce iti rezerva astrele pentru luni, 6 noiembrie 2017.

05 nov. 2017, 09:50
Horoscop 6 noiembrie 2017. Taurii se simt motivaţi, iar Scorpionii au probleme la job

BERBEC

Incepi sa te indoiesti de anumite decizii sau lucruri pe care le-ai facut in trecut. Nu este cazul sa te cramponezi de ceea ce s-a intamplat deja, mai bine incearca sa repari – daca este cazul. Ai nevoie de tot ceea ce poti oferi mai bun pentru momentul prezent.

TAUR

Esti extrem de motivat sa faci ceva ce iti doresti de foarte mult timp. Chiar daca de data asta iti exprimi clar dorintele nimeni nu va fi capabil sa inteleaga ce trebuie sa faca pentru tine ca sa te ajute. Atentie la faptul ca iti poti crea singura anumite situatii fara iesire.

GEMENI

Ceri foarte multe de la partenerul tau, dar nu oferi nimic in schimb si e posibil ca acesta sa interpreteze totul foarte gresit daca implicarea ta este zero. Pentru a evita problemele din cuplu, incearca sa fii exact, precis si implicat. Sau, mai bine, incearca sa nu te alarmezi pentru orice si comunica cinstit cu ceilalti.

RAC

Iluzia si realitatea se suprapun azi pentru tine si va trebui sa dai dovada de atentie extrema sa nu iti asumi riscuri inutile. Cea mai buna strategie a ta este sa nu faci lucruri pripite si sa dai dovada de rabdare.

LEU

Reusesti cu succes sa-ti ascunzi emotiile fata de ceilalti: iti vor pune intrebari, dar vei fi extrem de evaziv. Azi nu ai nevoie de suportul nimanui si crezi ca te poti descurca singur cu problemele pe care le intampini, iar modul tau de abordare va jigni cateva persoana apropiate.

FECIOARA

Vei fi judecat gresit azi si vei face fata multor afronturi aduse de cei apropiati. Nu vei fi extrem de flexibil si esti pregatit de „razboi”. Aceasta atitudine va fi cea potrivita pentru acei oameni cu care merita sa faci asta. Ai asteptat prea mult momentul asta asa ca s-ar putea sa existe si victime colaterale.

BALANTA

Iti imaginezi prea multe lucruri azi, dar fa in asa fel incat sa devina realitate. Fa-ti un program strict si incearca sa te tii de el. In ceea ce priveste banii, ai ceva idei de cum sa iesi dintr-o situatie incomoda, dar pentru asta e nevoie si de putina vointa din partea ta. Oricum in 2-3 zile iti va reveni simtul practic.

SCORPION

Ai grija sa-ti tii promisiunile facute pentru ca altfel risti sa stai fata in fata cu oameni fata de care ti-ai luat niste angajamente. Te simti un pic cam plictisit de tot ce ti se intampla si de aceea vei sari peste multe dintre responsabilitatile pe care le ai.

SAGETATOR

Ai prea multe de facut azi, prea multe obligatii legate de casa si familie. Iti va fi greu sa te concentrezi la locul de munca si de aceea trebuie sa fii extrem de atent la ce strategii iti impui. Nu te descuraja, dar nici nu exagera unele emotii pentru ca partenerul nu ti le va accepta.

CAPRICORN

Un conflict cu cineva de la locul de munca poate fi cumva mai complicat decat ai crede, pentru ca nimic nu este ceea ce pare. Unii pot face presupuneri gresite asupra motivatiilor tale si ar fi mai bine daca ai incerca sa iti explici atitudinea si motivatiile superiorului tau, pentru ca altfel vei avea de pierdut.

VARSATOR

Te simti ca si cum ai fi la o rascruce de drumuri si inca nu te poti decide in ce directie sa o iei. Ar fi bine sa te tii de planurile initiale si sa urmezi calea pe care ti-ai ales-o cu ceva timp in urma. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa fii deschis la tot ce inseamna nou.

PESTI

Relatia ta poate avea o cotitura azi daca nu vei stii cum sa iti administrezi sentimentele pentru partener. Imaginatia ta lucreaza la cote alarmante si poate fi vorba chiar de o gelozie nefondata. Nu incerca azi sa reprosezi ceva pentru ca nu vei fi inteleas si nici nu vei realiza ceva cu asta.