Horoscop: Aceste zodii dau cele mai rele soacre. Rişti să le urăşti de moarte

Să te înţelegi bine cu soacra pare o utopie. Relaţia cu mama soţului/soţiei e controversată şi puţine sunt cazurile în care există compatibilitate perfectă. Există câteva zodii care dau cele mai aprige soacre. Cu ele e aproape imposibil să te înţelegi.

RomaniaTV.net
10 oct. 2016, 13:05
Horoscop: Aceste zodii dau cele mai rele soacre. Rişti să le urăşti de moarte

Scorpion

Pe mama Scorpion nu o vei convinge niciodata ca esti o persoana suficient de buna pentru odrasla ei, pentru ca ea nu are incredere ca aceasta ar fi putut face o alegere potrivita. E convinsa ca nu se poate ridica nimeni la educatia si valoarea pe care o are copilul sau si cu atat mai putin nu suporta gandul ca cineva ar putea-o detrona la importanta. De aceea, e posibil sa devina usor agresiva. Partenerul tau de viata va fi pus adesea intre ciocan si nicovala in certurile dintre tine si soacra.

Citeşte şi  Ce cadouri sunt potrivite pentru mama soacră

Leu

Femeia nascuta in Leu se considera mare si tare inclusiv in relatia cu nora/ginerele. Se asteapta sa fie un exemplu pentru nora sau ginere pentru ca, dupa cum crede ea, nu greseste niciodata. De aceea, ea nici nu da sfaturi, ci ordine, motiv pentru care relatiile tind sa fie tensionate, de multe ori ajungandu-se la cearta. Nu se da inapoi de la a-si arata afectiunea fata de fiu sau de fiica si intervine de multe ori in conflicte de cuplu pentru a lua apararea odraslei.

Citeşte mai mult pe studentie.ro