Horoscop: Calităţile zodiei tale pentru care eşti invidiată

Fiecare zodie are calităţile şi defectele ei. Descoperă care este punctul forte al zodiei tale pentru care te invidiază toată lumea!

RomaniaTV.net
03 ian. 2017, 08:38
Horoscop: Calităţile zodiei tale pentru care eşti invidiată

Capricorn

Capricornii sunt firi dârze, puternice, foarte încăpăţânate. Deşi sună negativ, asta e o calitate importantă. Un Capricorn nu se duce niciodată la culcare cu gândul că vrea ceva anume, el întotdeauna are ceea ce îi trebuie pentru că revendică fără ocolişuri ceea ce îşi doreşte.

Vărsător

Nativii din această zodie au inimă mare şi asta simt toţi cei apropiaţi. Vărsătorii se implică, sunt voluntari şi în general le pasă mai mult decât celorlalţi de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Capacitatea lor de a empatiza e râvnită de mulţi.

Citeşte şi  Horoscop: Ce vis ţi se îndeplineşte în 2017 în funcţie de zodie

Peşti

O minte creativă, care îşi pune amprenta asupra celorlalţi. Peştii sunt artişti prin excelenţă şi chiar dacă nu se remarcă imediat, datorită naturii lor liniştite şi discrete, mai devreme sau mai târziu geniul lor iese la iveală.

Berbec

Nu-i bine să te pui cu un berbec, toată lumea ştie asta. E o zodie a oamenilor aventuroşi, tot timpul dispuşi să încerce ceva nou, toată lumea îi invidiază pentru spiritul lor deschis, capabil să mişte lucrurile din loc când totul pare de neclintit. Ai o energie debordantă şi destul şarm ca să ştii pe ce te bazezi şi nu datorezi nimănui nimic.

Citeşte continuarea pe eva.ro