Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 16-22 iunie

Horoscop: Vezi care va fi situaţia ta financiară, cariera sau viaţa de familie, în funcţie de zodia ta. Află ce îţi pregătesc astrele pentru tine în perioada ce urmează.

13 iun. 2014, 20:18
Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul sau familia în săptămâna 16-22 iunie

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Vei avea multe de învăţat în acest început de săptămână şi vei reuşi să accepţi şi să înţelegi o mare parte din transformările care au loc în mediul profesional. Schimbările te pot afecta pe plan personal, mai ales cu familia, însă banii vor fi mai mulţi.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Banii sunt cei mai importanţi pentru tine în acest început de săptămână. Îţi va fi destul de greu să faci toate calculele pentru a vedea câţi ai exact, ce datorii ai, ce sumă ai de recuperat şi cu cât mai rămâi. Şi totuşi nu te laşi până nu te organizezi cum ţi-ai propus. E posibil ca motivul pentru care faci toate acestea să fie că nu îţi permiţi să achiziţionezi un lucru mult dorit.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nu lua nicio decizie care implică banii în această săptămână, chiar dacă ai încredere în propriile forţe. Evită investiţiile, împrumuturile sau achiziţiile, altfel vei face o gaură destul de mare în buget. Acceptă sfaturile familiei, mai ales a acelora care rar îşi dau cu părerea când vine vorba de viaţa ta personală.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu lua decizii impulsive, e posibil să regreţi cânde deja e prea târziu. Ascultă sfaturile prietenilor, mai ales când vine vorba de finanţe. Vei progresa la locul de muncă, însă nu te simţi mulţumită cu ceea ce câştigi. Ambiţia de care dai dovadă te va ajuta să obţii şi acest lucru, dar trebuie să ai răbdare.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Modificări ale bugetului nu vor fi, dar vor fi unele schimbări în plan profesional. E posibil să fii avansată, sau cel puţin aşa vei fi tratată de cei din jurul tău. Toţi colegii tăi vor fi stresaţi, dar cum apari tu rezolvi tot! Nu ai nicio scuză să nu fii veselă!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu vrei să ai prea multe bătăi de cap la locul de muncă, aşa că eşti dispusă să negociezi orice pentru a sta relaxată. Chiar dacă nu totul iese exact aşa cum ai vrea, vei găsi o soluţie până ce săptămâna se termină.

Citeşte mai mult pe eva.ro