Horoscop de weekend. Ce ţi-au rezervat astrele la sfârşitul săptămânii

Weekendul vine cu surprize pentru toate zodiile, iar noi îţi spunem la ce să fii atent.

RomaniaTV.net
06 feb. 2016, 08:49
Horoscop de weekend. Ce ţi-au rezervat astrele la sfârşitul săptămânii

Berbec – Nativii zodiei berbec vor avea partea de succes in negocieri. Puterea de influenta va va ajuta sa ii convingeti pe ceilalti sa inteleaga punctul dumneavoastra de vedere si sa va urmeze.

Taur – E momentul pentru sinceritate in relatia dumneavoastra, daca va doriti ca aceasta sa urmeze cursul firesc. Aveti de indreptat cateva greseli fata de partenerul dumneavoastra. Bazati-va pe instinctul dumneavoastra, dar nu va lasati orbit de iubire!

Gemeni – Partenerul tau are ganduri serioase cu tine. Astazi vei gasi din nou drumul catre stabilitate in viata ta emotionala. Ziua de astazi va poate aduce mult succes in domeniul negocierilor si puteti avea succes, daca va implicati mai mult si iesiti din zona de confort!

Rac – Daca esuezi in prima provocare, mai incearca. Sefii tai vor aprecia determinarea ta! Nu ezita nici sa abordezi persoana de care iti place. Astrele iti surad la capitolul dragoste. Totul depinde doar de tine.

Leu – Desi la munca lucrurile nu sunt roz, gasiti curajul de a trece peste barierele cotidiene si gasiti curajul de a continua. Nu va lasati intimidat, fiti meticulos si superiorii dumneavoastra va vor aprecia la adevarata dumneavoastra valoare.

Fecioara – Astazi reusesti sa descalcesti o situatie care creeaza de prea mult timp tensiune in viata ta. Desi problemele nu se lasa asteptate, gasesti tot timpul solutia pentru a impaca pe toata lumea si fara a pierde persoane dragi tie. Totul tine de a-ti pastra elanul.

Continuareape Lyla.ro