HOROSCOP FEBRUARIE 2015: Ce v-au rezervat astrele în cea mai scurtă lună din an

HOROSCOP FEBRUARIE 2015: Astrologii anunță faptul că luna februarie va fi o luna pasionala pentru toate zodiile. Venus si Marte se afla mereu aproape unul de altul pana pe 20 februarie 2015, in romanticul semn al Pestilor, iar dupa 20, in arzatorul Berbec.

28 ian. 2015, 10:46
HOROSCOP FEBRUARIE 2015: Ce v-au rezervat astrele în cea mai scurtă lună din an

Potrivit eastrolog.ro, va fi și o luna a analizelor, a constientizarilor si a deciziilor: se formeaza doua sextile intre Mercur, planeta intelectului, si Saturn, planeta profunzimii si a fermitatii: unul pe 5 februarie 2015, cu Mercur in mers retrograd (semnaland, probabil, revelarea problemei) si unul pe 19 februarie 2015, cu Mercur in mers direct (semnaland, probabil, solutionarea ei).

Vocea Transilvaniei prezintă previziunile astrelor în dragoste pentru fiecare zodie în parte în luna februarie 2015, așa cum sunt prezentate pe eastrolog.ro.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015 – HOROSCOPUL IUBIRII FEBRUARIE 2015

Horoscop Februarie 2015 Berbec Primele doua decade din februarie 2015 nu sunt prea exuberante pentru Berbeci in plan sentimental, ci inclina mai ales catre meditatie, catre intimitate si, poate, chiar catre solitudine. Este ca si cum ti-ai trage sufletul inainte de a te arunca in vartej. Si chiar va exista un vartej emotional, care incepe la 20 februarie 2015, cand atat Venus, planeta senzualitatii, cat si Marte, planeta dorintei, vor pasi in zodia Berbecului, marcand debutul unor saptamani foarte pasionale.

Horoscop Februarie 2015 Taur Primele doua decade din februarie 2015 ar putea fi foarte romantice pentru Tauri. Marte, stapanul casei cuplului Taurului, se afla mereu in preajma lui Venus, planeta iubirii, a senzualitatii, a placerilor si a armoniei. Este o perioada buna pentru a iesi mai mult in societate impreuna cu partenerul/partenera, pentru a petrece alaturi de prieteni sau pentru a face planuri de viitor.

Horoscop Februarie 2015 Gemeni Aflat in casa cuplului Gemenilor pentru cativa ani de aici inainte, Saturn pretinde seriozitate si profunzime si vrea sa iti prezinte un tablou relational realist, care sa corespunda cat mai bine nevoilor tale interioare. In primele doua decade din februarie 2015, Venus, care este planeta iubirii si, totodata, stapana casei pasiunii Gemenilor, se afla in cea mai proeminenta si puternica pozitie posibila, facand ca sentimentele si dorintele sa capete anvergura si sa primeze asupra ratiunii.

Horoscop Februarie 2015 Rac Primele doua decade din februarie 2015 nu sunt prea spectaculoase pentru Raci in plan sentimental, ci mai degraba linistite sau lipsite de evenimente semnificative. Este vorba, la nivel comun, de rutina si de impartirea responsabilitatilor in cuplu, iar la un nivel mai elevat, despre dorinta comuna de a descoperi noi orizonturi. Se mai poate sa fie vorba despre o calatorie intreprinsa din motive sentimentale. Ultima decada din februrie 2015 este pentru Raci mult mai alerta si mai palpitanta. 

Horoscop Februarie 2015 Leu Comunicarea ramane esentiala pentru viata sentimentala a Leului pe tot parcursul lunii februarie 2015. Influentata de Mercur, care se afla in ciclul retrogradarii, viata parteneriala a Leilor este marcata de discutii, dezbateri, corespondenta, mesaje etc. pe diverse subiecte, intre care unele importante, cu radacini vechi, ce isi cauta limpezirea. Este rost de drumuri si intrevederi, se negociaza, se simte o dorinta de innoire sau reorganizare.

Horoscop Februarie 2015 Fecioară Venus si Marte se afla in casa cuplului Fecioarei iar Jupiter, stapanul casei cuplului, se afla in Leu si este electrizat de trigonul cu Uranus. Desi suntem in plina iarna, primele doua decade din februarie 2015 sunt fierbinti pentru Fecioare. Rupere de nori, torent de pasiune, nebunie curata! Nimic nu poate stavili sentimentele Fecioarelor, nimic nu le poate opri din drumul catre persoana pe care o doresc. Nu mai exista prudenta, nici ratiune, ci doar instincte.

HOROSCOP FEBRUARIE 2015. HOROSCOP DE DRAGOSTE FEBRUARIE 2015. HOROSCOPUL IUBIRII FEBRUARIE 2015

Horoscop Februarie 2015 Balanță In casa cuplului Balantei se afla impredictibilul Uranus, conjunct cu Nodul Sud. Aspectele care il vizeaza pe Uranus sunt unele bune, altele stresante, semn ca in februarie 2015 te poti astepta la orice, fara preaviz. Ceea ce ti se intampla, depinde de tine in mare masura, asa ca incearca sa te porti echilibrat si cu mult tact. Situatia o poate lua razna complet in ultima decada din februarie 2015, cand Venus si Marte i se alatura lui Uranus.

Horoscop Februarie 2015 Scorpion Februarie 2014 este o luna grozava pentru distractii si ispravi amoroase. In primele doua decade, sub puternica influenta a conjunctiei Venus-Marte din casa pasiunii Scorpionului, ai o pofta nebuna de viata si o energie sexuala demna de aventuri memorabile. Iti exprimi instinctele cu multa forta, te scuturi de inhibitii, flirtezi cu avant tineresc, nu permiti sub nicio forma concurentei sa-ti sufle prada de sub nas, iar in dormitor esti pur si simplu o tornada care-si lasa perechea uluita.

Horoscop Februarie 2015 Săgetător Prima parte a lunii februarie 2015 nu abunda in oferte galante pentru Sagetatori. Este mai degraba o perioada retrasa, in care pui pret pe intimitate; o perioada de analiza si evaluare, in care examinezi mai indeaproape ce asteptari ai de la celalalt si ce poti oferi in schimb, cat pretuieste pentru tine legatura actuala etc.  Se mai poate sa apara situatii care pun fata in fata tendintele „cuminti”, conservatoare, cu o mare sete de libertate si nonconformism.

Horoscop Februarie 2015 Capricorn Cu Venus si Marte in casa comunicarii Capricornului, erotismul infloreste in cuvinte. Vorbesti mult cu (sau despre) persoana iubita, scrii bilete de amor, mailuri, SMS-uri sau chiar… poezii!  Dar, chiar daca „la inceput a fost cuvantul”, va trebui sa treci si la actiune. Ai grija sa nu lungesti prea mult vorba, fiindca pana la urma ar putea ajunge sa tina loc de fapte! Fa-ti planul, pune-ti la bataie puterea de convingere si adu-ti viata sentimentala in planul faptelor concrete.

Horoscop Februarie 2015 Vărsător Jupiter este in continuare in casa cuplului Varsatorului, generand o mare sete de afectiune si o ampla disponibilitate pentru ca, la randu-ti, sa-l coplesesti pe celalalt cu afectiunea ta. Jupiter ofera mult, dar are sperante foarte mari cu privire la comportamentul partenerului si la dovezile de pretuire pe care acesta ar trebui sa ti le ofere. Poti fi foarte fericit(a) in februarie 2015, dar pentru asta trebuie sa ai asteptari rezonabile si sa incetezi sa te crezi buricul pamantului.

Horoscop Februarie 2015 Pești Cu Venus si Marte in Pesti, primele doua decade din februarie 2015 debordeaza de freamat emotional. Pofta de cucerire, puterea de seductie a Pestilor si disponibilitatea lor afectiva sunt la apogeu, iar numarul oportunitatilor amoroase creste. Trairile sunt impetuoase, dorintele sunt puternice si nerabdatoare si se exprima uneori dramatic sau excesiv. Luna februarie 2015 are un urias potential erotic pentru Pesti.