Horoscop hawaiian: Sub ce semn te-ai născut şi ce spune acesta despre tine?

HOROSCOP: Vrei să ştii ce zodie eşti în zodiacul hawaiian, dar şi ce spune asta despre tine? Ziua în care te-ai născut te ajută să afli!

RomaniaTV.net
27 mart. 2015, 11:35
Horoscop hawaiian: Sub ce semn te-ai născut şi ce spune acesta despre tine?

HOROESCOP HAWAIAN

21 martie – 20 aprilie: NANA

Nana este corespondentul zodiei Berbec in zodiacul hawaiian. Nana este razboinicul curajos, caracterizat de inteligenta nativa, dar si de generozitate.

21 aprilie – 20 mai: WELO

Welo, porcul mistret, este cel care te reprezinta in horoscopul hawaiian. Esti un constructor prin definitie. Curajul si integritatea te definesc, insa nici simtul umorului nu iti lipseste.

Citeşte şi  HOROSCOP: Ce te sensibilizează în funcţie de zodie

21 mai – 20 iunie: IKIIKI

Ikiiki este corespondentul zodiei Gemeni si este artistul zodiacului. Esti neobosita, iar determinarea este punctul tau forte. Ai idealuri marete si faci tot ce este necesar pentru a obtine ce iti doresti.

21 iunie – 22 iulie: KAAONA

Kaaona este profesorul zodiacului. Acesta este calm si rabdator si nu se lasa pana cand nu obtine ce isi doreste. Cu toate ca sunt sensibili, cei nascuti sub semnul Kaaona pot deveni foarte agresivi.

Citeşte şi  Horoscop: Ce bijuterii îţi plac în funcţie de zodie

23 iulie – 22 august: HILINAEHU

Hilinaehu este corespondentul Leului in zodiacul hawaiian. El este un lider innascut, mandru si generos. Cei nascuti sub acest semn zodiacal vor sa controleze tot ce se intampla, dar si oamenii din jur.

23 august – 22 septembrie: MAHOE MUA

Mahoe Mua este criticul zodiacului. Creativa din fire, persoana nascuta sub acest semn va reusi sa depaseasca greutatile. Inteligenta si greu de impresionat, aceasta se aprinde greu, insa, odata aprinsa, flacara se stinge cu greu.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.