HOROSCOP IUNIE 2017 MARIANA COJOCARU: Ce zodii sunt norocoase în prima lună a verii VIDEO

HOROSCOP IUNIE MARIANA COJOCARU: Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat, în exclusivitate pentru România TV horoscopul lunii iunie. 

19 mai 2017, 18:47
HOROSCOP IUNIE 2017 MARIANA COJOCARU: Ce zodii sunt norocoase în prima lună a verii VIDEO

HOROSCOP MARIANA COJOCARU:

Berbecul este foarte bine sustinut in cea de-a treia casa zodiacala. comunicarea cu pers dragi sufletului vor reda increderea si starea de bine. este o perioada in care veti relaltiona mult mai usor.

Taurii sunt o luna zodiacala cu beneficii directe si concrete in plan material si personal. Foarte multi nativi ai aceste zodii vor reusi sa faca tot felul de tranzactii, sa atraga banii.

Gemenii vor fi vedetele lunii zodiacale. Vor avea parte de oportunitati deosebite. Relatia de suflet va cere o atentie deosebita.

Racii au capacitatea sa dezamorseze bombe , schimbari la locul de munca, pot sa vina decizii independent de dorinta lor.

Leii sunt destul de privilegiati in perioada urmatoare. Într-o astfel de luna pot aparea pers atat de imp in viata leilor si le pot schimba traseul in plan prof sau personal. vor avea parte de suportul unor persoane suspuse si suportul este unul cum nu s-a mai vazut.

Fecioarele o parte din reprez se vor ocupa de cariera, cea de-a doua se va ocupa de sanatate si de familie. Se anunta posibile calatorii, dar si o apropiere de credinta . Se vor rezolva chestiuni vitale vitale.

Balanțele sunt într-o perioadă în care au nevoie să discute cu cineva, soarele in gemeni activeaza partea asta care tine de spiritualitate, deconectare la ceea ce reprezinta informatia din univers, informatia subtila. Conectarea cu natura, cu pamantul reprezinta un element cheie in viata balantelor pt că acolo isi regăsesc linistea si pacea interioara si echilibrul de care au atata nevoie.

Scorpionul este intr-o continua cautare, in primul rand cauta solutii la problemele care il preocupa cel mai mult. Vorbim fie de partea afectiva, emotionala. Fie de partea care tine de finante, de acte notariale de tot soiul de documente care trebuiesc rezolvate. 

Săgetatorii au o luna zodiacala dedicata in mare parte gemenilor dar datorita faptului ca sunt zodii in oglinda si ei sunt cel putin la fel de vizati de aspectele care se creoneaza acum. Daca la gemeni spuneam de pozitia pe care soarele o face cu saturn si cu luna neagra din sagetator, acum lucrurile sunt asezate in asa fel incat sagetatorii trebuie sa inteleaga foarte multe lucruri. 

Capricornii sunt si ei intr-o perioada in care nu as putea spune sa sunt in mod direct vizati de tranzitul acesta care tine de prezenta soarelui in zodia gemeni dar in mod indirect fiecare sector existential se activeaza intr-o anume perioada din an prin urmare soarele in gemeni activeaza cea de-a 6 casa, rezervata muncii si sanatatii.

Vărsătorii sunt dupa gemeni, pt ca soarele intra in gemeni si balanta, pe locul trei ca si vibratie pe care o rpimesc de la soare. Vibratia se imparte egal nu discutam cine este favorizat si cine nu este favorizat. Este o zodie de aer de aceea vor avea parte de surprize in plan sentimental. Soarele activeaza in a 5 a a horoscopului general, acolo creativitatea intuitia, sunt elemente cheie, de baza ca si plus in perioada următoare. 

Pestii au pe de o parte influenta pozitiva de la soare pe de alta parte trebuie sa spunem ca nodul lunar sud a parasit zodia pestilor si a intrat in varsator si indica tot felul de schimbari care tin fie de planul social, fie de planul profesional, vor exista pesti care isi vor dorii sa isi schimbe locul de munca la fel cum vor exista persoane care in aceasta perioada se vor gandii mai mult, datorita progresiilor solare, sa se apropie de viata aceasta de familie.