Horoscop: Legătura dintre zodii şi starea de spirit

Starea de spirit a unei persoane este în stransă legătură cu zodia în care aceasta s-a născut. Se poate întâmpla ca un eveniment sau o conjunctură să inducă anumite trăiri şi sentimente, dar toate aceste lucruri pot avea o semnificaţie mai profundă.

05 dec. 2014, 08:45
Horoscop: Legătura dintre zodii şi starea de spirit

Daca ai trait adesea experiente care ti-au schimbat complet starea de spirit sau ai tendinta sa treci foarte usor de la o stare la alta, afla ca toate aceste lucruri pot fi puse pe seama astrelor.

Citeşte şi Horoscop: Ce fantezii sexuale are, în funcţie de zodie

Asadar, afla ce trebuie sa faci ca sa ai o viata implinita, in functie de legatura care exista intre starea ta de spirit si zodia in care te-ai nascut:

Berbec

Esti foarte incapatanata, orgolioasa si indaratnica. Dai dovada de o naivitate iesita din comun, motiv pentru care poti fi pacalita usor. Aspectul negativ al zodiei te impiedica sa-ti atingi anumite obiective, iar in anumite situatii poti deveni violenta. Esti nerabdatoare, recalcitranta si nervoasa de cele mai multe ori. Invata sa iti stapanesti impulsurile, altfel starea ta de spirit se va schimba foarte usor de la o zi la alta.

Citeşte şi HOROSCOP. Câtă nevoie ai de dragoste în funcţie de zodie. Peştii sunt cei mai sensibili

Taur

Esti o persoana realista, iti cunosti limitele, iubesti ordinea, esti obiectiva, nu amesteci obligatiile cu distractia si dai dovada de foarte multa rabdare. Esti sociabila, ai un simt al umorului foarte dezvoltat si nu iti plac schimbarile. Poti fi dominata de dorinta de comoditate si de placeri, motiv pentru care trebuie sa inveti sa te detasezi de anumite lucruri sau sa renunti la acele relatii care iti fac mai mult rau decat bine.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.