Horoscop Mariana Cojocaru 2019: An dificil, KARMA NEGATIVĂ şi trei planete retrograde aduc cumpene pentru multe zodii

Celebrul astrolog Mariana Cojocaru a realizat previziunile pe anul viitor pentru fiecare zodie. Cine va avea parte de dragoste, cine de bani, cine de ambele şi cine de sănătate şubredă sau salturi în carieră, citiţi în materialul următor.

RomaniaTV.net
15 dec. 2018, 11:10
Horoscop Mariana Cojocaru 2019: An dificil, KARMA NEGATIVĂ şi trei planete retrograde aduc cumpene pentru multe zodii

Celebrul astrolog Mariana Cojocaru, previziuni sumbre la final de an! Ce îi aşteaptă pe toţi nativii zodiilor în anul 2019, dar şi ce trebuie să faci în noaptea dintre ani pentru a avea noroc în toate, aflaţi chiar de la ea în materialul video.

Anul 2019 va fi unul al extremelor pentru toate zodiile, anunţă Mariana Cojocaru. Luna Neagră din Peşti influenţează a doua parte a anului. Berbecii au probleme în carieră, cu finanţele, dar şi în justiţie, necazurile se pot prelungi şi în 202o.

Racii au probleme în relaţie, Uranus este pe Casa a 5-a.

Pentru Lei, anul 2019 este anul căsătoriilor, nativii din această zodie vor trece pe la altar anul viitor. Săgetătorul trebuie să fie atent la bani, an dificil, este karma negativă în sectorul financiar. Doar cei care sunt foarte chibzuiţi pot să mai salveze din pierderi. 

Capricornii şi Racii vor avea un an delicat, al extremelor, unii pot fi îngenunchiaţi în acest an, Vărsătorii primesc un plus de charsimă şi de senzualitate de la Lilith multe luni din an. Atenţie să nu vi se spargă casa, de unde vindeţi şi cumpăraţi. 

Peştii ar putea găsi „peştişorul de aur”.