HOROSCOP OCTOMBRIE 2016 Mariana Cojocaru: ALINIEREA PLANETELOR stârneşte gelozii şi furtuni în relaţii

Mariana Cojocaru a dezvăluit în exclusivitate pentru RomâniaTV că luna octombrie se va desfăşura în strânsă legătură cu modul nostru de a privi lucrurile. Mai exact, dacă avem o atitudine pozitivă vom reuşi să rezolvăm cu bine toate cumpenele apărute, însă, dacă atitudinea noastră este una negativă vom reuşi doar să complicăm lucrurile mult prea tare şi să generăm probleme acolo unde acestea nu există. Horoscopul acesta este disponibil pentru zodiile: berbec, taur, gemeni, rac, leu şi fecioară.

26 sept. 2016, 10:14

Berbec

Un start bun in octombrie cu aliante jupiteriene de zile mari. Dupa 10.10 fiti atenti si cantariti cu calm si echilibri fiecare decizie. Nu va grabiti ca „fata mare la maritat”.

Taur

Alinierea de Planete din Scorpion starneste pasiuni dar si gelozii. Refrenul lunii: „dragostea e ca o raie, te mananca si-n calcaie”.

Gemeni

Cum va place sa serviti norocul? La desert? Ciocolata cu dragoste – alinierea de planete este exact in casa a V-a sentimentala (se poate lasa cu ochi). La felul I si 2? Investitii la Gemenii isteti si orientati din 7 oct. cand Jupiter se alatura Soarelui.

Rac

Investitii in casa. Primeniti casa pentru petitori, musafiri sau pur si simplu pentru iarna. Atentie la ultimul decan al lunii! Conjunctia Marte Pluton pune paie pe foc in relatii.

Leu

O luna Octombrie favorabila socializarii. Lucrati la intarirea cercului relational  si bine faceti. Cineva din fam. va manipuleaza, are un interes nu foarte cinstit.

Fecioara

Interesul poarta fesul in luna Octombrie, de aceea in aceasta luna iese in drum pestisorul de aur-contracte, castiguri, achizitii.

Citeşte şi  Horoscop OCTOMBRIE 2016 Mariana Cojocaru: Astrele sunt favorabile zodiilor cu energie pozitivă. Citeşte şi restul predicţiilor