Horoscop marţi, 3 mai. Ce rezervă astrele ficărei zodii

Zi de 3 mai destul de plina pentru majoritatea nativilor zodiacului.

03 mai 2016, 05:21
Horoscop marţi, 3 mai. Ce rezervă astrele ficărei zodii

Berbec – S-ar putea sa ti se para ca nu mai ai deloc incredere in ceea ce faci. Acest lucru se datoreaza faptului ca ai alergat mult prea repede inspre targetul tau si acum simti ca ceea ce ai nu te satisface. S-ar putea ca si viata ta sociala sa cunoasca o coborare, asa ca ai face bine sa gasesti un echilibru care sa te satisfaca.

Taur – Energiile universului vor fi foarte obositoare astazi, asa ca te vei simti solicitata la maximum. Nu mai punem in calcul faptul ca ai fost in vacanta si ti-e foarte greu sa te adaptezi. Concentreaza-te pentru a reusi sa inchei ziua cu brio si bucura-te de un somn bun la noapte.

Gemeni – Iti doresti foarte mult sa imbatranesti, nu pentru ca nu ti-ar place varsta tanara pe care o ai, ci pur si simplu vrei sa fii mai matura si inteleapta. Adopta un stil de viata mai serios si mai responsabil, pastreaza un calendar fix si nu te abate de la telurile tale. Vei vedea ca nu va fi asa greu.

Rac – S-ar putea sa vrei sa scapi de realitate astazi. Nu vrei sa pleci de acasa si ti-ar placea sa ramai intr-o vacanta perpetua alaturi de cei dragi tie si sa nu va mai despartiti vreodata. Te asteapta insa taskuri importante la munca, asa ca ai face bine sa nu-ti iei o zi libera in plus!

Leu – Din pacate, vei avea parte de un pic de conflict astazi. Tine doar de tine sa manageriezi situatia corect si sa arati ca poti sa fii un lider bun. Daca nu te vei lasa prada emotiilor si vei actiona analitic, s-ar putea sa fii promovata pentru ca ai spiritul necesar de a intampina astfel de situatii tensionate.

Fecioara – Daca vei admite ca ai facut o greseala, atunci oamenii te vor ierta mai usor. Nu trebuie sa privesti acest lucru ca o slabiciune. Doar oamenii puternici admit atunci cand gresesc. Daca nu vei face acest lucru, risti sa nu mai cresti profesional si sa pierzi mult timp pe conflicte personale.

Continuarea pe lyla.ro