Horoscop Minerva 24 iulie-1 august: Cea mai lungă ECLIPSĂ a secolului afectează toate zodiile

Horoscop Minerva 24 iulie - 1 august 2018. Urmeaza trei evenimente astrale rare: cea mai lunga eclipsa de Luna a secolului. Cum sunt afectate zodiile. 

24 iul. 2018, 07:00
Horoscop Minerva 24 iulie-1 august: Cea mai lungă ECLIPSĂ a secolului afectează toate zodiile

Berbec

Săptămâna debutează cu aspecte privitoare la relaţiile sentimentale. Controversele existente în acest segment au rolul de a-ţi remodela concepţiile legate de iubire şi implicaţiile ei. Persoana iubită şi copiii te apreciază, îţi sunt alături sincer, dar parcă tot eşti nemulţumit de ceva nedefinit. Priveşte partea plină a paharului vieţii tale şi detaşează-te de gândurile meschine. Chiar ai de ce să te bucuri de perioada asta a vieţii tale. Începând de Miercuri se animă mult activitatea profesională, dar şi cea de rutină de acasă. Planifică-ţi atent treburile, pentru că oboseala şi unele afecţiuni vechi îşi vor spune cuvântul. Foarte bine susţinut este segmentul partenerial, atât în ceea ce priveşte o relaţie matrimonială, cât şi relaţiile de colaborare din câmpul muncii.

Taur

Se conturează schimbări majore în segmentul familial. Reparaţii de anvergură, vânzări şi achiziţionări de bunuri patrimoniale, discuţii cu neamurile, reorganizarea programului familial. Se recomandă prudenţă în continuare la sursele de foc şi de aer din spaţiul locativ. Relaţiile sentimentale se animă mult începând cu 23 ale lunii. Sunt momente bune pentru discuţii constructive împreună cu persoana iubită sau copiii, pentru a lămuri animozităţi vechi, dar şi pentru a desfăşura acţiuni comune de genul hobby-urilor sau rezolvării unor demersuri patrimoniale. A doua parte a săptămânii îţi aduce multe treburi la serviciu şi relaţii colegiale tumultoase. Răbdare şi măsură în toate!

Gemeni

Schimbări importante în relaţiile cu anturajul apropiat. Este nevoie să revizuieşti persoanele care ţi-au fost alături până acum şi să-ţi îndrepţi atenţia şi eforturile pentru a lega noi prietenii. Călătorii pe distanţe scurte, discuţii şi întâlniri cu multă lume, rezolvarea unor demersuri personale şi profesionale. Oricum succesul este garantat în toate, dacă te focusezi strict pe nevoile tale reale de acum. Multe şi mărunte de făcut acasă, alături de membrii familiei. Se deschide o nouă etapă domestică, în care vei fi nevoit să rezolvi treburi restante. Răbdare, prudenţă, discernământ! Foarte interesante sunt relaţiile sentimentale. La orizont aşteaptă o nouă iubire, un copil, hobby-uri şi distracţii rafinate alături de oameni de bună calitate.

Rac

Atenţia îţi va fi atrasă de faptul că se întrezăresc destul de clar noi variante de câştig din munca proprie. Sunt şanse mari să primeşti cadouri deosebite, favoruri dinspre locul de muncă, dar şi informaţii privitoare la noile condiţii de muncă, ce vor atrage mai departe creşteri salariale mulţumitoare. Foarte animate devin relaţiile cu anturajul apropiat începând cu 23 August. Discuţii, întâlniri agreabile, călătorii pe distanţe scurte şi de scurtă durată, dar suficiente din toate punctele de vedere pentru a-ţi rezolva diverse şi pentrua te recrea alături de cei dragi. Schimbări de anvergură în plan domestic, întemeierea unie familii noi, apariţia unui nou membru în familie, vânzări şi achiziţionări de bunuri patrimoniale.

Leu

Ţi se aşterne în cale o etapă cu totul deosebită începând cu această săptămână. Gândeşte-te la planuri personale şi profesionale măreţe, visează în stil mare şi ai încredere că toate ţi se vor oferi la momentul potrivit. Străluceşti în mod deosebit, iar ceilalţi aproape că privesc cu greu înspre tine. Entuziasmul de care dai dovadă este fondat, însă temperează-l. Unii te pot considera fals, iar alţii se pot speria la propriu de tine şi de cele spuse de tine. Apar şi noutăţi financiare, în sensul că se vor deschide variante de câştig din munca proprie. Dar poate fi vorba şi despre primirea unor sume de bani restante sau despre înapoierea unor obiecte împrumutate cuiva mai demult. Relaţii tumultoase cu anturajul apropiat şi călătorii pe distanţe scurte.

Fecioara

Perioada analizată te predispune la meditaţii interioare, izolare şi analiză profundă a relaţiilor şi situaţiilor în care eşti implicat. Sunt momente excepţionale de a primi informaţii revelatoare pe căi neobişnuite, deoarece intuiţia îţi este foarte accentuată. Fii prudent şi discret în toate! Există duşmănii ascunse, mascate cu intenţii bune. Ascultă-ţi în permanenţă vocea interioară şi urmăreşte-ţi semnalele organismului. Sănătatea sistemului circulator, a inimii şi a sistemului digestiv rămâne în continuare vulnerabilă, dar în parametrii cunoscuţi. Evită eforturile, discuţiile contradictorii şi oamenii care te secătuiesc de energie! A doua parte a săptămânii îţi aduce veşti bune privitoare la câştigurile din munca proprie.

Citeşte mai multe pe kfetele.ro