Horoscop Minerva: Ce zile sunt aducătoare de bani şi ce zodii au parte de blocaje sentimentale

Horoscop Minerva. Astrologul Minerva a facut previziuni pentru aceasta saptamana. "Luni, in jurul pranzului, Jupiter revine in mers normal dupa mai bine de cinci luni. Este primul semn ca lucrurile ar trebui sa se aseze. In noaptea de 21 spre 22 mai intra si Mercur in mers normal. Pe 28 mai, din nefericire, Marte intra in Scorpion dupa aproape 28 de ani si ma astept sa mai avem parte si de rebeliuni. Lumea nu se mai sfieste sa spuna ce o doare si va iesi pe strada”, a spus Minerva.

09 mai 2016, 15:32
Horoscop Minerva: Ce zile sunt aducătoare de bani şi ce zodii au parte de blocaje sentimentale

Berbec

Atentie la zilele de 10 si 11 mai! Sunt vizate schimbari in familie, dar si boli cronice. Inca se pot rupe relatii de familie si afaceri din cauza impulsivitatii lor. Inca se pot manifesta boli pe care le-au crezut vindicate,In special migrene. Persoanele varstnice, femeile in special, sa fie atente la tulburari de ritm cardiac, tensiuni sau alte boli legate de sistemul cardio-vascular. Tinerilor, le-as sugera sa aiba grija la ce fac la locul de munca. Financiar vor veni niste bani, dar cum vin, asa se duc. Luna neagra ii va supune unor teste, dar vor avea de invatat numai lucruri bune.

Taur

Vor face multe eforturi sa puna in practica o idee, posibil si un drum. Blocajele se regasesc la nivelul relatiilor cu strainatatea, mai ales pentru cei care au afaceri cu strainatatea. Maturii si varstnici comunica excelent, ceea ce nu as putea sa spun despre tineri, care par iritati de lectiile pe care le primesc in fiecare clipa. La inceputul saptamanii, iau decizia de a-si cerne prietenii si oamenii de incredere. Vor avea revelatia ca cei care ii ajuta, le-au pus de fapt piedici. Profesional, isi au destinul in propriile maini, daca stiu cum sa puna problema. Pe 11 mai, vor avea parte de un success neasteptat.Segmentul iubirii este destul de bine sustinut. Fie intalnesc perechea potrivita, fie vor deveni parinti daca sunt casatoriti. Totusi, cuplurile sa fie atente, deoarece conjunctia Marte – Saturn din Pesti le poate aduce probleme precum separarea sau o boala neasteptata. Atentie si la alimentatie!

Gemeni

Zilele de 10 si de 11 mai sunt aducatoare de bani. Le-as sugera atentie la versatilitate, la micile minciuni, nu de alta, dar crucea in semne mutabile le poate juca feste. Atat Saturn cat si Mercur le pot crea probleme cu sefii sau cu colegii de munca. Sa nu ajunga pe masa de operatie din cauza unor banalitati carora nu le-au dat importanta! Posibil ca pe 10 mai sa apara si o promovare neasteptata, fapt care va confirma creativitatea Gemenilor. Femeilor le-as sugera atentie la ce mananca sau ce dieta tin, nu de alta dar isi vor da bila peste cap, in asemenea hal incat sa ajunga la spital. Unii Gemeni decid ca este timpul sa se aseze la casa lor si stabilesc chiar si data nuntii. Mare grija la raceli.

Rac

Iata ca a venit momentul sa iasa soarele sipe strada lor. Pe 11 mai, pun la cale o serie de schimbari in gospodarie. As sugera sa amane achizitionarea unor case sau a unui apartament pana la inceputul lui august. Trebuie sa tina cont si de luna neagra, care le poate crea probleme. Marti, vor intra in disputa cu cineva din familie. Varstnicii se vor bucura de realizarile nepotilor. Iluzia unui loc de munca sau a unei promovari se va risipi repede cand vor intelege ca nu este momentul sa actioneze. Dureri de articulatii, de spate si de oase pentru cei care lucreaza la calculator.

Citeste continuarea pe revista Teo