Horoscop săptămânal spiritual Astrostyle 29 ianuarie- 4 februarie 2018. Ce aduce eclipsa de lună din 31 ianuarie pentru sufletul tau!

Horoscop saptamanal spiritual. Saptamana 29 ianuarie – 4 februarie 2018 aduce, din punct de vedere astrologic, un mare eveniment: eclipsa totala de luna din 31 ianuarie 2018, cu a doua luna plina din luna ianuarie, o superluna in Leu ce nu va mai fi vazuta curand. Ea aduce o mare sansa pentru fiecare de a continua, a schimba sau a incheia un drum deschis anul trecut pe 21 august 2017 cand a avut loc eclipsa solara in Leu.

29 ian. 2018, 11:33
Horoscop săptămânal spiritual Astrostyle 29 ianuarie- 4 februarie 2018. Ce aduce eclipsa de lună din 31 ianuarie pentru sufletul tau!

Horoscop saptamanal spiritual. Toate visele si sperantele pe care le-ai sadit atunci, pot ajunge la un punct de reper acum prin superluna noua din 31 ianuarie 2018, fie prin implinire fie prin schimbarea planurilor. Se incheie un ciclu de 6 luni necesar culegerii de rezultate; fie te bucuri de ce aduni, fie vei incheia ce ai sadit atunci ca intentie, dandu-ti seama ca nu e cel mai bun lucru pentru tine.

Pregateste-te pentru o saptamana speciala!
Horoscop saptamanal spiritual. Iata care este directia benefica pentru sufletul tau, in functie de zodie, pentru saptamana urmatoare.

Atentie, nu mereu drumul pe care sufletul se simte fericit corespunde cu cel pe care mintea crede ca este mai bine. De multe ori esti prins in capcana gandurilor si crezi cu tarie ca doar o directie e cea buna pentru tine. In acest timp, sufletul are alt plan pentru evolutia sa, a ta. Tu ai la indemana ambele directii iar alegerea iti apartine. Afla care sunt cauzele spirituale ale bolilor aici.

Horoscop saptamanal spiritual. Berbec
Esti gata sa stralucesti?
Sa se aprinda reflectoarele pentru Berbeci! Daca nu esti macar 80% gata sa stralucesti, pregateste-te, Berbecule! Ti se activeaza casa 5 a creativitatii, stralucirii, iubirii si celebritatii. Nu doar ca se anunta ceva puternic pentru binele tau dar este culminarea a ce s-a lansat spectaculos pentru Berbeci cu ocazia eclipsei totale de soare din 21 august. Daca iti faci griji ca oricum nimeni nu te-ar vedea, relaxeaza-te. Lucrurile de acum incolo incep sa se manifeste. Este vremea sa te urci pe scena, sa lasi tracul deoparte, sa iti asumi riscuri chiar daca ai emotii si sa nu refuzi nicio ocazie de a fi vazut sau auzit. Indiferent daca muncesti in domeniul artistic sau in oricare altul, urmatoarele doua saptamani sunt excelente pentru propria ta promovare. Nu, nu esti egoist daca te ocupi de a te prezenta lumii cu tot ce esti si faci.

Iar daca tot vine vorba de iubirea activata prin casa 5, pregateste-te sa savurezi o portie de dragoste sau de atractie sexuala in stil tipic al Berbecilor. Daca vrei o relatie stabila pe termen lung, e bine sa iti ponderezi hormonii de indragostit pentru a cunoaste persoana mai bine inainte de a merge mai departe. Daca nu ai inca pe nimeni, sa stii ca eclipsele scot in evidenta zone de umbra deci pe care altfel nu le-ai putea vedea, deci iesi si cauta oameni noi in locuri noi, pescuieste in ape noi. Iar cu casa 5 activata si pe zona fertilitatii, aceasta superluna poate pregati o graviditate. Daca este opusul a ce iti doresti cu adevarat, macar sa iti iei masuri de preventie.

Horoscop saptamanal spiritual. Taur
Nicaieri nu-i ca acasa
Pentru tine, Taurule, motto-ul saptamanii pare a fi „nicaieri nu e ca acasa”, si asta pentru ca eclipsa lunara majora din 31 ianuarie lumineaza cerurile in semnul Leului si iti activeaza tot ce tine de domiciliu, radacini, familie, casa, acasa. Aceasta este culminarea evenimentelor sau a relatiilor care au inceput sau s-au intensificat pe 21 august la eclipa de soare. Urmatoarele doua saptamani iti sunt puternice si palpabile ca rezultat, deci daca ai pe rol o initiativa de lansat, acum e momentul ! Fie ca este vorba de redecorari, de reamenajari, de schimbare de mobila sau chiar de vanzarea sau cumpararea unei locuinte. Daca nu te simti inca total pregatit, nu forta, insa poti folosi perioada aceasta benefica tie macar pentru a testa piata, ce se cere, ce se vinde, ce se cumpara.

Horoscop saptamanal spiritual. Eclipsele vin sa puna o anumita lumina pe ceea ce ai ascuns de tine sau de ceilalti – sau ai ignorat – deci e posibil sa te confrunti cu anumite aspecte emotionale tinute sub pres. Nu e foarte placut dar macar ai avantajul ca poti aduce pace si liniste pe un subiect ce poate fi un stres sau trauma de familie sau un conflict cu un vecin. Poate sunt aspecte minore cum ar fi cine de ce se ocupa in casa, cine plateste facturile; dar daca subiectele sunt mai ample si profunde, nu le amana, discuta-le, confrunta-le si rezolva-le. Acum e momentul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.