HOROSCOP: Top 5 zodii care îşi vor înşela partenerul de cel puţin 3 ori

HOROSCOP: Din păcate, nici un semn zodiacal nu este imun atunci când este vorba de înșelatul partenerului. Cu tentația, care se găsește pe toate drumurile, fiecare poate dezvolta, în timp, această “afectiune”. Cu toate acestea, însă, din cauza trăsăturilor personalității, câteva zodii, sunt, în mod special, făcute pentru a se uita înafara relației, pentru dragoste sau amor.

22 mai 2015, 06:46
HOROSCOP: Top 5 zodii care îşi vor înşela partenerul de cel puţin 3 ori

Gemeni
Dacă te întâlnești cu o asemenea persoană, ar trebui să știi că aceștia pot dubla problemele. Având în vedere că se plictisesc repede, sunt pregătiți oricând pentru a avea mai mult decât un partener și a jongla între aceștia. În plus, fiind semn de aer, Gemenii sunt indeciși asupra unui singur partener și nu sunt stabili emoțional. În ceea ce privește fidelitatea, trebuie să aveți grijă, pentru că sunt extrem de neprevăzători.

Pești
Asemănători Gemenilor, semn al dualității, sunt reprezentați ori de două părți total diferite, în aceeași persoană, ori doi sfinți, ori doi păcătoși. Peștii își urmează emoțiile și sentimentele, asemeni unui GPS și de multe ori se detașează de orice este real în jur și organizează diferite escapade, fără a ține seama de absolut nimeni și nimic.

Citeste tot articolul pe YVE.ro