HOROSCOP URANIA 28 ianuarie-3 februarie 2017: Lună Nouă în Vărsător, influxurile astrale destul de puternice pentru toate zodiile

HOROSCOP URANIA 28 ianuarie-3 februarie 2017. Enigmele se vor dezlega, iar lucrurile vor capata mai mult sens in acest an, desi unele persoane vor considera ca ati apucat-o pe un drum complet gresit. Aveti incredere in propria ratiune si fiti inventivi daca problemele o impun. Veti avea o multime de idei si noi abordari pentru vechile probleme. Daca veti avea imboldul de a va gasi un nou loc de munca sau un alt domeniu, asteptati.... Poate veti obtine o promovare avantajoasa acolo unde lucrati in prezent. Acest lucru se poate aplica si daca este vorba de un grup social. Munciti intens pentru ceea ce va face placere.

27 ian. 2017, 04:15
HOROSCOP URANIA 28 ianuarie-3 februarie 2017: Lună Nouă în Vărsător, influxurile astrale destul de puternice pentru toate zodiile

Berbec

Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, Berbecii vor trăi sub influența fazei de Lună Nouă care va influența casa a XI-a a prieteniilor. Teoretic, nu va fi un aspect rău sau periculos. Indiciul general este de surprize venite din partea prietenilor, de întâlniri interesante, în condiții speciale, de împrejurări ciudate care îl pot pune pe nativ, față-n față cu persoane care, se va dovedi mai târziu, vor juca un rol în viața lor.

Dar, cel mai important aspect al acestei perioade rămâne cel legat de tranzitul planetei Marte, Guvernatorul zodiei Berbec, în dimineața zilei de 28 ianuarie, semn în care va rămâne până pe 10 martie. Până atunci, el le va insufla dinamism, curaj, combativitate și va imprima organismului un ritm de viață alert. Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, se va contura nevoia să o „lase mai moale” cu tensiunile, cu conflictele, cu enervările și să mediteze la ceea ce li se întâmplă pentru a găsi rezolvarea adecvată problemelor curente. 

De asemeni, ar fi bine să-și asculte instinctul sau să țină cont de o presimțire care îi va avertiza, în chip simbolic, despre un context sau despre iminența unui eveniment. Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, casa I, a personalității, va fi intens solicitată de cele patru planete care o vor tranzita, pentru că, din 3 februarie dimineața, în acest sector, va intra și planeta Venus care, pentru început, va da o direcție favorabilă evenimentelor, insuflându-le curaj și o stare bună de spirit.

Acest tranzit va avea însă un parcurs ciudat: în primele săptămâni, viteza de deplasare a planetei va fi foarte lentă, apoi, pe 3 aprilie, Venus, aflându-se în mers retrograd, se va întoarce în zodia Peștilor. Va păsări definitiv Berbecul pe 6 iunie. Din 3 februarie, nativii se vor ocupa de bunul plasament al banilor sau de cumpărăturile rezonabile.

Taur

Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, posibil moment important în viața sau în cariera Taurilor. Luna Nouă poate reprezenta începutul unei noi perioade în viața lor socială sau profesională sau poate indica începutul unei perioade de reașezări ale personalității lor pe fondul unor schimbări bruște de atribuții, funcții sau imagine. Uneori, aceste ipostaze publice pot fi inconfortabile sau riscante.

Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa a XII-a a cerului lor astral și, de acolo, îi va mobiliza pentru luptele viitoare dar îi va pune și într-o stare de agitație și revoltă sau de mânie interioară, provocată de una sau mai multe stări de fapt din viața lor. Marte va rămâne în acest sector până pe 10 martie. 

Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, momente plăcute împărtășite alături de prieteni, bucurii sau beneficii obținute cu ajutorul unor apropiați. Planuri personale care pot fi susținute de prietenii care îi consiliază și le acordă sprijin moral, material, profesional ori social.

Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, tumult interior care nu poate fi temperat prea ușor, motiv pentru care, uneori, nativii mai sensibili vor apela la calmante sau la tehnici de relaxare. Casa a XII-a va rămâne și după aceste două zile, marcată de tensiunile interioare și de stările explozive motivate de nereguli mai vechi, de conflicte nesoluționate, de dorințe neîmplinite sau de probleme de muncă curente cu care se confruntă pentru că în dimineața zilei de 3 februarie, Venus, Guvernatorul lor, va intra în zodia Berbecului, adică în casa a XII-a de care vorbeam, alăturându-se influxurilor puternice care vor pune la încercare acest sector de viață personală.

Din 3 februarie, Luna va tranzita zodia Taurului și le va aduce nativilor un strop de calm, o mai bună stăpânire de sine dar va intensifica confruntările publice și divergențele cu partenerii de orice fel.

Gemeni

Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, în mintea nativilor se pot produce schimbări majore de opțiune de viață, de crez, de aspirație, de conștiință. Unii vor renunța repede și fără nici un regret la o serie de principii, interese sau mize personale majore. Acum, vor îmbrățișa idei noi, premize noi de dezvoltare și afirmare personală.

Aceste transformări, petrecându-se brusc și reflectându-se în comportamentul și deciziile lor îi vor surprinde pe cei apropiați lui. Luna Nouă din 28 ianuarie poate fi una dintre cauzele astrale care ar putea declanșa această revoluție personală. Pentru cei tineri, care au trăit indiferenți față de responsabilitățile lor, se poate vorbi de o maturizare bruscă, ca efect al cristalizării conștiinței datoriei față de sine.

 

Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa prietenilor și, de acolo, alături de Uranus, va genera, până pe 10 martie, confruntări sau chiar dispute dar va permite și lărgirea cercului de apropiați, prin situațiile inedite care îi vor plasa în apropierea unor persoane speciale. Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, unii se pot bucura de succes, de notorietate, de funcția în care au fost numiți, de o imagine bună sau de simpatia publicului, ceea ce, pentru artiști sau oameni politici, nu e lipsit de importanță.

Posibilă victorie juridică, relațională sau morală asupra unui partener care le-a fost ostil sau care a încercat să-i destabilizeze. Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, contacte și discuții aprinse cu apropiații cerului lor de interese.

Pe 3 februarie, Venus va intra în casa a XI-a, introducând, până pe 6 iunie, când va părăsi definitiv acest sector, nuanțe diferite în funcție de mersul direct sau retrograd în care se va afla. Din 3 februarie, tendința de a se liniști trupește sau sufletește și de a se refugia în activități recreative. De la sfârșitul săptămânii, s-ar putea contura probleme bănești.

Rac

Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, posibile surprize în plan financiar. Luna Nouă din 28 ianuarie poate aduce situații imprevizibile pentru regimul banilor, provocate, de cele mai multe ori, de o situație „din afară”, adică de evoluția unui context instituțional, de evenimentele greu de anticipat din viața unei persoane apropiate lor care se vor reflecta, mai mult sau mai puțin intens, și în viața Racilor.

Din 28 ianuarie, Marte va intra în casa a X-a a cerului lor astral și, de acolo, alături de Uranus, va provoca schimbări de statut socio-profesional, obligându-i, deseori, pe nativi, să reacționeze, să se implice, să se lupte, să facă față unor confruntări drastice de natură relațională sau chiar juridică. Oricum, nativii trebuie să se aștepte la surprize până pe 10 martie. 

Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, lumea ideilor, convingerilor și credințelor, a aspirațiilor înalte și a planurilor speciale de viață, a căror realizare este condiționată de studiu și progres al cunoașterii, este bine aspectată. Racii pot avea intuiții fericite, idei speciale, inițiative justificate de un fler remarcabil. Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, etapă care poate sugera măcar direcția dinspre care vor veni încercările viitoare, legate de carieră, funcție, loc în societate sau posibilitate de afirmare.

Unii Raci, enervați de plasa contradicțiilor în care se zbat de la un timp încoace, vor fi motivați să-și limpezească poziția ca să-și consolideze drumul. Din 3 februarie, în ajutor, le poate veni Micul Benefic, care va rămâne în casa X-a până pe 6 iunie, și care le va deschide uși nebănuite pe calea rezolvării unor aspecte fundamentale de viață. Din 3 februarie, se pot netezi sau consolida niște relații de prietenie și corespondență sufletească care să stea la baza unor relații de prietenie oneste.

Leu

Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, din cauza turbulențelor provocate de faza Lunii Noi în Vărsător, Leii nu vor suporta prea ușor această etapă. Neliniștea va pune stăpânire pe ei alimentând un tremolo interior și făcându-i să trăiască senzația că ceva neplăcut urmează să se întâmple în relațiile lor parteneriale.

Pe 28 ianuarie, Marte va intra în Berbec și, din acest lăcaș de Foc, le va da nativilor impulsuri speciale. Principalul sector activat de acest tranzit va fi cel al motivațiilor interioare. Astfel, cuprinși uneori de enervare sau revoltă, alteori de patimă, Leii se vor lepăda de acele păreri, simpatii sau motivații afective care i-au determinat să se implice în acțiuni personale și care se dovedesc acum false, greșite sau epuizate. 

Leii nu vor mai dori să riște sau să se risipească pe sine și se vor detașa de convingerile șubrede ori dovedite false și periculoase pentru ei și se vor despărți de oamenii, activitățile care aparțin trecutului. Unele despărțiri pot fi sonore sau conflictuale. Se vor lăsa duși de valul schimbărilor ce le bat la ușă și vor da curs unor atașamente surprinzătoare pentru cei din jur.

Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, posibile câștiguri, cadouri, avantaje, mici beneficii sau înlesniri de la oameni și instituții cărora li s-au adresat cu un timp în urmă.

Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, Schimbările la nivelul convingerilor și al conștiinței ori al atașamentelor spirituale provocate, poate, de tranzitul Lunii, se va intensifica și se va diversifica prin tranzitul planetei Venus, în același sector, începând cu 3 februarie dimineața. Acest proces de transformare a universului interior de gânduri și convingeri va dura până pe 6 iunie.

Din 3 februarie, impact afectiv al confruntării opiniilor, intereselor sau al stilului de muncă al Leilor cu contestatarii lor.

Fecioara

Între 28 și 29 ianuarie după-amiaza, fecioarele se vor confrunta cu influxurile astrale destul de puternice ale fazei de Lună Nouă în Vărsător, care privește casa a VI-a a sănătății dar și al regimului muncii. Starea unora de sănătate poate cunoaște fluctuații, dispoziția lor organică sau psihică fiind marcată de tulburări circulatorii și de funcționare a sistemului nervos.

Modificările stării organice vor avea caracterul unei crize care se va instala brusc și care va dispărea la fel de repede. Surprizele se pot ivi și în regimul muncii, unde evenimentele exterioare voinței lor, îi pot „lua pe sus”, punându-i în fața faptului împlinit sau în fața unei situații pentru care nu au prea multe opțiuni. 

Pe 28 ianuarie, Marte va intra în casa banilor și a beneficiilor materiale în relație cu alte persoane și instituții și ar putea declanșa un proces intens de schimburi de opinii, de conflicte de interese, de replici în forță, conjunctură astrală care va dura până pe 10 martie a.c. 

Între 29 ianuarie (după ora 18:11′) și 31 ianuarie, posibile ameliorări ale unor relații conjugale, de afaceri ori de altă natură partenerială. Posibil succes în susținerea unei cauze în justiție, evoluție favorabilă pe fondul rezolvării uni litigiu, victorie morală importanță.

Între 1 și 3 februarie, până la ora 03:50′, sectorul banilor, al moștenirilor și al avantajelor financiare sau materiale despre care vorbeam în legătură cu tranzitul marțial se va intensifica prin tranzitul Lunii și se va amplifica prin evenimentele sau reacțiile generate de intrarea planetei Venus, în același sector „de Foc”.

Prezența planetei Venus în Berbec va imprima casei a VIII-a un rol important, în existența Fecioarelor, pentru că ea va rămâne în acest semn până pe 6 iunie, provocând numeroase fluctuații și schimbări de intenție, atitudine sau decizie. Din 3 februarie, tendința de gândi practic, logic, simplu și eficient.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro