Horoscop vineri, 18 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Horoscop vineri, 18 aprilie. Finalul saptamanii ne prinde epuizati, dar totodata dornici sa ne exprimam emotiile.

18 apr. 2014, 04:54
Horoscop vineri, 18 aprilie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 18 aprilie 

Desi nu au nici cea mai vaga idee ce le poate rezerva viitorul, Berbecii abia asteapta sa exploreze noi posibilitati. Sunt dornici sa mearga inainte, sa evolueze, sa descopere si sa lase deoparte rutina de zi cu zi, care i-a obosit destul de mult saptamana aceasta. Pentru a nu se pierde in prea multe idei si dorinte, Berbecii ar trebui, totusi, sa-si stabileasca prioritatile. Discutiile cu persoana draga sau cu prietenii sunt binevenite. 

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 18 aprilie 

Taurii vor ezita in fata unei activitati sau a unui plan nou chiar daca au suficienta incredere in propriile decizii. Nativii acestei zodii manifesta o precautie chiar exagerata cand vine vorba de noutate, preferand sa ramana la certidutinile pe care le au in viata lor de zi cu zi. Nimeni nu spune ca trebuie sa se arunce cu capul inainte, dar ar trebui sa-si diversifice un pic orizontul, caci risca sa piarda o oportunitate. 

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 18 aprilie 

Oamenii din jur ar putea avea asteptari nerealiste cu privire la ce pot Gemenii sa realizeze vineri, iar nativii acestei zodii nu au chef sa le arate contrariul sau sa explice de ce nu au atins rezultatul dorit de ceilalti. Chiar si in astfel de conditii, Gemenii isi iau in serios munca, chiar daca este final de saptamana si pentru multi se anunta mai multe zile libere. Ei sunt hotarati sa nu depaseasca termenul limita pe care il au si sunt dispusi sa munceasca in plus pentru a-si termina treaba. Insa, pe fondul orelor peste program, ar putea aparea tensiuni in relatia de cuplu sau in familie, caci aceste aspecte din viata Gemenilor sunt neglijate in ultima perioada. 

RAC – horoscopul zilei de vineri, 18 aprilie 

Racii sunt prea constienti de propriile limite si chiar se desconsidera din anumite puncte de vedere. Acest lucru le aduce numeroase dezavantaje pe plan profesional si chiar personal. Nu trebuie sa se supraestimeze, dar nici sa se subestimeze in mod constant. Ar trebui sa-si acorde timp de gandire si sa identifice, obiectiv, lucrurile la care chiar se pricep. Au nevoie de mai multa incredere in sine pentru a duce la bun sfarsit toate sarcinile pe care le au. 

LEU – horoscopul zilei de vineri, 18 aprilie 

Ragetul Leului ar putea fi mai putin sonor vineri, dar, spre norocul lui, nimeni altcineva nu observa acest lucru, doar ei resimtind stare de spirit molcoma pe care o au. Leii trec printr-o perioada in care isi pun sub semnul intrebarii multe aspecte din viata lor. Faptul ca se consuma destul de mult in activitatile de zi cu zi nu ii ajuta sa ajunga la o concluzie, sa-si dea seama ce trebuie schimbat, ce trebuie pastrat si, mai ales, incotro se indreapta. Zilele libere ce urmeaza ar putea, insa, sa le ofere timpul necesar de gandire. 

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 18 aprilie 

Fecioare isi pot proiecta mintal unde anume vor sa ajunga, ca dezvoltare personala si profesionala, ce-si doresc de la ele insele, dar nu stiu drumul pe care sa-l aleaga, ce pasi trebuie facuti ca sa-si atinga obiectivul. Practic, stiu ca-si doresc ceva maret, dar nu stiu cum sa obtina acest lucru. Este momentul potrivit pentru a se organiza. Iar acest lucru incepe cu a stabili clar ce vor, ce le place, ce nu le place si ce sunt dispusi sa faca. Odata stabilite aceste aspect, are la indemana armele cu care sa porneasca la drum spre a-si atinge telul. 

BALANTA – horoscopul zilei de vineri, 18 aprilie 

Iluziile pe care si le-au facut Balantele ar putea fi spulberate vineri, cand vor da nas in nas cu realitatea. Balantele si-au creat un micro-univers propriu, in care se simt confortabil, dar in care nu pot trai vesnic. Cand vor fi nevoiti sa descopere cum stau exact lucrurile, nativii acestei zodii risca sa fie cumplit de dezamagiti. Trebuie sa-si adune fortele si sa constientizeze ca nu se pot detasa de realitate atat cat si-ar dori. Spre norocul lor, cineva drag din apropiere o sa le ridice starea de spirit si o sa le insufle increderea de care au nevoie pentru a lua probleme in piept si a le rezolva. 

Citeste continuarea pe Lyla.ro