HOROSCOP WEEKEND 16-17 DECEMBRIE 2017: Noroc mare pentru unele zodii, dezamăgiri crunte pentru altele. Se strică planuri de Sărbători

Publicat: Vineri, 15 Decembrie 2017 16:37 // Actualizat: Vineri, 15 Decembrie 2017 16:37 // Sursa: romaniatv.net

HOROSCOP 16-17 DECEMBRIE 2017. In acest weekend, atentia iti va fi atrasa de relatiile cu anturajul apropiat si de activitatile comune cu acesta planuite de multa vreme. Contextul astral din aceste zile te va ajuta sa-ti selectezi persoanele carora le vei mai acorda sprijin si incredere de acum incolo. Pot intra in discutie calatoriile de orice fel si programele de instruire personala. Vorbeste cat mai putin si controleaza-ti reactiile.

HOROSCOP WEEKEND 16-17 DECEMBRIE 2017

BERBEC
Mesajul pentru tine în acest sfârşit desăptămâna aceasta este că trebuie să înfrunți toate provocările care vor veni. Pentru ceva la care aspiri, pe care îți dorești sau pentru care trăiești. Așa că fă un serios efort săptămâna asta pentru a-ți înălța cât mai sus locul și standardele.

TAUR
Ești pe punctul de a câștiga foarte multe săptămâna aceasta. Cu alte cuvinte, cu cât te străduiești mai mult, cu atât va fi mai mare răsplata. Așa că dacă vei lăsa deoparte suferințele fizice sau psihice – și vei face ceea ce trebuie făcut din ambele puncte de vedere vei avea cu adevărat rezultate minunate.

GEMENI
Există anumite aspecte din viața ta asupra cărora nu ai total control. Anumite situații pe care tu nu vrei să le rezolvi, nu ai rezultatele pe care le-ai dori. A venit momentul să nu mai fii un figurant în acest scenariu, complet aflat în mâinile Norocului, începând să cauți care sunt scopurile, datoriile sau obligațiile și să-ți asumi responsabilitățile care îți revin.

RAC
Este timpul să-ți propui noi scopuri. Există o sursă de energie care trebuie să fie dezvoltată…așa că nu sta locului și fă ceva pentru ca lucrurile să se întâmple!

LEU
Dacă nu-ți place ceva și simți că ești incapabil să schimbi lucrurile, de ce nu încerci să privești din alt punct de vedere? Dificultățile își fac loc în lumea ta și implică compromisuri de o anumită natură. Nu ai așa de multă libertate, dar vei primi ajutor dacă vei avea nevoie.

FECIOARĂ
Amintește-ți că sunt lucruri pe care pur și simplu nu le poți controla. Este vorba de o chestiune pe care va trebui să o analizezi săptămâna aceasta. Există ceva în viața ta pentru care ai vrea să lupți, dar va trebui să realizezi că e mai bine să renunți. Totul se întâmplă cu un anumit scop…chiar dacă el nu este foarte evident sau se află departe!

BALANŢĂ
Este timpul să lași deoparte oameni, proiecte, planuri și să te concentrezi asupra unui singur lucru! Pentru că ai prea multe idei, prea mulți parteneri, prea multe activități totul te împiedică să ai succes. Ai nevoie de un singur scop sau obiectiv. Renunță la restul și vei avea succes. Nu-ți risipi energia…gândul tău să se găsească într-o singură direcție.

SCORPION
Trebuie musai să te decizi dacă ești fericit acolo unde ești și dacă nu vrei să pleci în altă parte. Evident ești prins într-o anume situație, dar întrebarea este: în condițiile actuale, te simți prins împotriva voinței tale sau ești fericit și prizonier de bună voie? Dacă nu ești fericit 100% fă schimbări. Dacă nu-ți place scenariul… schimbă locația.

SĂGETĂTOR
Problema este dacă vei continua să stai deoparte și vei lăsa natura să-și urmeze cursul. Lasă-te inspirat de Providență. Sau dacă vrei să-ți măsori propria tărie și putere, treci la acțiune în propriul beneficiu. În perioada aceasta cel mai bine ar fi să stai pasiv, lăsându-te ghidat de alții decât să iei inițiativă.

CAPRICORN
Cei din jur te simpatizează așa că folosește-te de această împrejurare și realizează-ți planurile. Săptămâna va fi liniștită și armonioasă. S-ar putea întâmpla câteva evenimente importante în a doua parte a săptămânii, care îți vor permite să-ți dezvolți cariera. Fii mai atent cu rivalii, joacă fără să respecte regulile. Viața niciodată nu va fi bună sau rea în totalitate… iar odată ce accepți acest lucru, totul se va îmbunătăți în viața ta.

VĂRSĂTOR
Poți fi supărat pentru că nu ai ceea ce îți dorești, sau poți să folosești ceea ce ai. Poți trăi dezamăgirile trecutului, sau poți beneficia de oportunitățile prezentului. O mulțime de scenarii diferite, dar toate converg spre un singur lucru, ești gata de acțiune? Ceva te ține de spate, teama, ghinionul sau așa-numiții prieteni – dar ceea de ce ai tu nevoie este mișcarea! Uită de toate motivele care te împiedică să mergi mai departe…și găsește doar un motiv pentru a avansa și te vei simți bine!

PEŞTI
Pentru tine mesajul este simplu, în loc să-ți centrezi atenția asupra lucrurilor pe care nu le ai, de ce nu te concentrezi asupra a ceea ce trebuie să faci pentru tine? În această săptămână numără-ți regretele…dar nu ignora darurile cu care ai fost binecuvântat! 

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6495
RON
11 Dec
noapte 0 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H