Horoscop zilnic – 10 noiembrie 2015, marţi

Zi de marti plina de probleme de toate tipurile pentru majoritatea nativilor zodiacului. Doi dintre nativi insa vor avea o zi minunata, in ciuda faptului ca asezarea planetelor dicteaza tensiuni destul de puternice pe parcusul zilei.

10 nov. 2015, 07:48
Horoscop zilnic – 10 noiembrie 2015, marţi

BERBEC: Horoscop zilnic – 10 noiembrie 2015, marti
Zi de marti obositoare pentru nativii din Berbec din cauza unor alegeri neinspirate pe care le-au facut din punct de vedere amoros. Nativii acestei zodii se vor confrunta astfel cu o serie de discutii contradictorii cu persoana iubita.

TAUR: Horoscop zilnic – 10 noiembrie 2015, marti
Taurii se trezesc marti in ipostaza de a fi nevoiti sa faca o alegere destul de grea in ceea ce priveste viitorul lor amoros. Nativii acestei zodii trebuie sa ia o decizie clara cu privire la ceea ce vor face in privinta persoanei iubite.

GEMENI: Horoscop zilnic – 10 noiembrie 2015, marti
Zi de marti cel putin frumoasa pentru Gemeni. Se simt impliniti din toate punctele de vedere, plini de energie si totodata fac rost de o importanta suma de bani. Relatia cu persoana iubita este din ce in ce mai puternica si mai statornica.

RAC: Horoscop zilnic – 10 noiembrie 2015, marti
Zi de marti plina de vesti bune pentru Raci. Nativii acestei zodii isi dau seama ca, datorita faptului ca s-au stabilizat foarte bine din punct de vedere financiar, isi pot face planuri cat se poate de serioase pentru viitorul apropiat. Totodata starea lor de sanatate se imbunatateste vizibil.

LEU: Horoscop zilnic – 10 noiembrie 2015, marti
Zi de marti linistitia pentru Lei, avand invedere ca in ultimele zile au avut parte numai de vesti bune, din punct de vedere financiar. Insa, nativii acestei zodii sunt supusi unor tratamente destul de agresive in ultimele zile, ceea ce ii face sa se simta destul de slabiti. Cu toate acestea, tratamentele dau roade iar sanatatea lor isi va reveni.

FECIOARA: Horoscop zilnic – 10 noiembrie 2015, marti
Fecioarele trebuie sa fie foarte atente cu privire la alegerile pe care le iau la locul de nunta. Nativii acestei zodii s-au putea trezi in imposibilitatea de a respecta regulile impuse de conducere.

Continuarea pe Lyla.ro.