Horoscop zilnic DUMINICĂ 30 SEPTEMBRIE 2018. Pluto iese din retrograd, schimbări la orizont!

Horoscop  zilnic. Iată horoscopul zilei de DUMINICĂ 30 SEPTEMBRIE 2018, ziua în care Pluto, planetă renaşterii, morţii şi transformarilor, iese din retrograd după 5 luni. În 22 aprilie 2018, Pluto în Capricorn intră în mişcare retrograda, fiind pe durată acestor ultime luni una din cele 8 planete aflate retrograd în plin sezon al eclipselor. Mişcarea acestui astru îndepărtat se resimte de cele mai multe ori în interiorul fiinţei, prin morţi şi renaşteri ale noastre, a aspectelor vechi din noi. Uneori vedem efectele şi în exterior.

29 sept. 2018, 17:12
Horoscop zilnic DUMINICĂ 30 SEPTEMBRIE 2018. Pluto iese din retrograd, schimbări la orizont!

Pluto nu este planeta favorita a tuturor pentru ca guverneaza moartea si renasterea.

El este regele finalurilor subite, iar in timp ce Uranus favorizeaza schimbarea, chiar brusca, Pluto este mai putin lipsit de tact si pur si simplu va scoate din vietile noastre oameni si situatii fara avertisment.

Pluto nu se joaca ; el nu crede in sanse oferite la nesfarsit si, in timp ce aceasta energie poate fi dificil de gestionat, este totodata si necesara ca sa putem merge mai departe.

Pluto a dat la o parte tot ce nu era parte din ce e mai bun pentru viata noastra. A taiat cu tactici dure si lipsite de emotii, ca sa schimbe un anumit peisaj din viata noastra pentru totdeauna, dar nu a dat la o parte doar ce este menit sa se termine, ci a si plantat semintele pentru ce este menit sa ramana.

Ce iti aduce Pluto revenit direct in Capricorn incepand de astazi, citeste aici!

Tot astazi, Luna este inca in Gemeni. Sa vorbim, sa iesim, sa socializam, sa legam si intretinem prietenii, sa ne dam voie sa fim superficiali dar atat de placuti azi cu toata lumea. Este o zi in care simtim viata asa cum este ea. Duminica placuta!

Iata saptamana viitoare, prima din luna octombrie, ce iti aduce in Horoscopul saptamanal 1-7 octombrie 2018.

De maine incepe luna octombrie care are pentru noi tot felul de experiente, energii, marea majoritate conduse de Venus care intra in retrograd pana pe 15 noiembrie. Afla totul pentru zodia ta in HOROSCOPUL OCTOMBRIE 2018 !

Iata proaspatul horoscop al lunii octombrie 2018 aici!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Poate ca ai cheltuit mai mult in ultimele zile si iti tii respiratia la gandul de a te uita pe situatia contului. Unele facturi pe care le mai ai de platit iti pot umbri unele vesti minunate primite. Insa fii linistit, se pare ca te-ai incadrat bine in buget. Nu reactiona exagerat in fata vestilor bune primite. Stai bine cu banii insa da si tu portofelului si cardului o mica pauza.

Iata horoscopul saptamanal 1-7 octombrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie ? Citeste aici.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Este o zi tocmai buna sa reflectezi asupra ultimelor saptamani si sa capeti perspectiva. Poate ca ai muncit din greu si ai neglijat alte prioritati ale vietii. Da-ti aceasta zi pentru relaxare si vizite la persoane dragi sufletului, prieteni sau rude. Petrece ziua stand de vorba, razand si creandu-ti o stare buna. Nu fii obsedat de sarcinile ce te asteapta la munca. Tot acolo te asteapta cuminti.

Iata horoscopul saptamanal 1-7 octombrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie ? Citeste aici.

 Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Nu te arunca cu mintea direct in modulul de munca. Curatenia si aranjatul pot astepta si pentru o alta zi. Energiile zilei de azi indica petrecutul de timp cu prietenii si familia drept prioritate principala. Ia in calcul sa petreci dupa amiaza facand activitati cu copiii. Ti-ar face bine si sa iesi sau sa fii doar cu partenerul!

Iata horoscopul saptamanal 1-7 octombrie 2018! Afla ce aduce pentru zodia ta

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie ? Citeste aici.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.