Horoscopul 23-29 ianuarie. Cum stai cu iubirea în această săptămână

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

22 ian. 2017, 16:30
Horoscopul 23-29 ianuarie. Cum stai cu iubirea în această săptămână

Vărsător

Săptămâna aceasta poate veni cu numeroase ocazii de a întâlni bărbaţi pe placul tău. Dacă eşti singură, ai toată lejeritatea de a experimenta lucruri noi în compania acestora, însă nu trebuie să te grăbeşti cu privirea la luarea unei decizii. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, ai face bine să ignori tentaţiile din jur şi să încerci să îţi fie bine alături de partenerul tău. 

Peşti

Este foarte important ca în această săptămână să fii cât mai discretă cu privire la viaţa ta sentimentală. Fie că eşti angajată într-o relaţie stabilă sau abia te-ai implicat într-una, e necesar să nu dai prea multe detalii mai ales celor care te privesc cu invidie. Orice implicare exterioară îţi poate strica planurile şi fericirea!

Berbec

Dacă de curând ai trecut printr-o dezamăgire amoroasă, acum este momentul să faci primul pas pentru a o depăşi. Ţi se oferă o mulţime de oportunităţi de a cunoaşte oameni noi, eşti invitată la evenimente şi îţi poţi relua cu uşurinţă ritmul vieţii de femeie liberă şi disponibilă. Chiar dacă ţi-e teamă de un nou angajament, nu e cazul să pui piedici tuturor bărbaţilor care îţi dau târcoale. 

Taur

Nu se anunţă schimbări pe plan sentimental pentru tine, însă tot trebuie să ai grijă cu privire la reacţiile pe care le ai în faţa celor dragi. Eşti pe drumul cel bun şi înveţi treptat că trebuie să îi accepţi pe cei din jur aşa cum sunt, fără să încerci tot timpul să îi schimbi. Partenerul tău de viaţă va aprecia efortul pe care îl depui şi te va recompensa pe măsură!

Gemeni

Relaţia cu iubitul sau soţul tău se va îmbunătăţi în aceste zile datorită faptului că aţi reuşit să comunicaţi mai mult. E important să laşi de la tine şi să accepţi şi opiinile celor dragi, mai ales că eşti conştientă că nu îţi vor răul. Acum e momentul când ai nevoie de sfaturi şi ai face bine să le iei în seamă. Astrele îţi recomandă atenţie şi calm dacă eşti singură şi vrei să te implici într-o nouă relaţie. 

Citeşte mai multe pe eva.ro