HOROSCOPUL DRAGOSTEI în luna octombrie 2017. Iată ce zodii se căsătoresc şi îşi măresc familia

Octombrie este o luna plina de suisuri si coborasuri pentru nativii zodiacului. In timp ce unii se pregatesc de nunta sau isi maresc familia, altii decid sa o ia pe cai separate.

03 oct. 2017, 18:03
HOROSCOPUL DRAGOSTEI în luna octombrie 2017. Iată ce zodii se căsătoresc şi îşi măresc familia

Berbec

In viata de cuplu, nativii au parte de o perioada linistita, in care problemele mai vechi isi gasesc in sfarsit rezolvarea, insa asta nu inseamna ca ii asteapta o perioada linistita. Va fi o luna plina in care vor avea multe treburi de rezolvat, ce au legatura cu caminul si viata de cuplu. Cei singuri pot avea noroc in dragoste dupa jumatatea lunii, cand vor cunoaste oi persoana ce le va schimba radical perceptia asupra vietii.

Taur

Luna octombrie este o luna benefica in plan amoros pentru Tauri. In aceasta luna, Taurii sunt mai pasionali ca niciodata si sunt plini de energie. In plus, nu duc lipsa de romantism, surprinzandu-si partenerii in mod placut, cand se asteapta mai putin. Si pentru cei singuri astrele au vesti bune. Sansele de a intalni o persoana interesanta, care sa le marcheze viitorul, sunt foarte mari.

Gemeni

Gemenii sunt mai impulsivi ca niciodata. Nativii, chiar daca se afla intr-o relatie de cuplu, sau nu, isi indreapta atentia catre aventuri de-o noapte si nu vor spune nu niciunei provocari. Adora sa cucereasca si sa se lase cuceriti, insa trebuie sa fie foarte atenti deoarece aceste aventuri se pot termina dramatic.

Rac

Racii au parte de noroc in dragoste in luna octombrie. Pentru cei aflati deja intr-o relatie se anunta schimbari importante, insa benefice: fie se vor muta impreuna cu persoana iubita, fie isi vor oficializa relatia sau vor lua decizia de a-si mari familia. Cei singuri, au sanse sa isi mareasca familia luna aceasta.

Leu

Luna octombrie nu este o luna prielnica romantismului, pentru Lei. Nativii aflati deja intr-o relatie intalnesc multe obstacole in calea lor spre fericire, in special in prima jumatate a lunii. Certurile in cuplu vor aparea din orice, chiar si de la cele mai mici probleme. Nici pentru cei singuri astrele nu au vesti bune, acestia din urma avand parte de multe dezamagiri.

Fecioara

Luna octombrie este pentru Fecioara o luna a romantismului si a pasiunii. Dragostea si dorintele preiau controlul, iar toate celelalte aspecte ale existentei fie se modeleaza in jurul lor, fie trec in plan secundar. Nativii se bucura de beneficiile traiului in doi si isi fac planuri de viitor alaturi de persoana iubita.

Citeşte mai mult aici

Citeşte şi HOROSCOP: Aceste combinaţii de zodii n-ar trebui să se căsătorească niciodată