Horoscopul lunii martie 2015: Află previziunile pentru zodia ta

HOROSCOP. Martie este o lună foarte provocatoare, din multe puncte de vedere. Înainte de toate, avem de-a face cu ultimul careu (dintr-o serie de 7, începută în 2012) între Uranus, aflat în Berbec, şi Pluto, aflat în Capricorn.

25 feb. 2015, 13:54
Horoscopul lunii martie 2015: Află previziunile pentru zodia ta

HOROSCOP MARTIE. Careul Uranus – Pluto este bulversant, iar pentru foarte multi nativi poate fi o perioada marcata de hiperactivitate sau stres. Pentru unii poate fi o perioada in care se vor lua foarte multe decizii grele sau in care trebuie puse cap la cap anumite lucruri.

Pot aparea numeroase conflicte sau pot avea loc diferite evenimente care pot schimba cursul vietii multor nativi. Cu toate acestea, luna martie ne indeamna sa construim si sa aspiram la noi impliniri, Jupiter fiind cel care va aduce solutii in situatii de criza.

Citeşte şi Horoscop: Află dacă îşi doreşte să experimenteze o partidă de sex în trei, în funcţie de zodia lui

Asadar, citeste horoscopul lunii martie 2015 si afla ce ti-au rezervat astrele:

Berbec

Marte si Uranus iti dau foarte multa energie si vei fi tentata sa te implici in cat mai multe activitati. Este o perioada optima pentru a incepe noi proiecte sau pentru a face investitii si poti chiar sa rezolvi cateva probleme mai vechi. Desi vei avea cateva zile de irascibilitate, acestea nu isi vor pune amprenta asupra activitatii tale. Cateva probleme de sanatate iti vor agrava starea de tensiune spre sfarsitul lunii, dar nu sunt motive de ingrijorare.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.