Horoscopul lunii martie: Răsplată pentru unii, pedeapsă pentru alţii

Luna martie începe intens pentru toate semnele zodiacale cu Luna Plină în Fecioară în data de 2, un fenomen care va da de pământ cu multe dintre acestea. Practic, prima lună a primăverii vine să îi trezească pe unii la realitate și să îi răsplătească pe alții.

RomaniaTV.net
27 feb. 2018, 09:34
Horoscopul lunii martie: Răsplată pentru unii, pedeapsă pentru alţii

Berbec

Nu este o lună prolifică pentru tine, ba din contră, ar trebui să te aștepți la pierderi financiare. Poate că a venit momentul să îți dai seama că în unele lucruri nu merită să investești nici timp, nici bani și că ar trebui să îți canalizezi atenția pe ce e cu adevărat important. Pe la jumătatea lunii, s-ar putea să primești o lecție de la un prieten adevărat.

Taur

Până acum, ai plutit cu tot cu dragoste. Te-ai îndrăgostit, ai visat, ai trăit cele mai frumoase momente, dar a venit timpul să revii cu picioarele pe pământ. Încă nu ai găsit persoana potrivită și trebuie să recunoști acest lucru. Ție nu îți place să te complaci, dar parcă te-a cam luat valul în ultima vreme.

Citeşte şi HOROSCOP MARTIE 2018: Cum stai cu dragostea în luna lui Mărţişor

Gemeni

Începi să realizezi că certurile pe care le-ai avut în familie nu au făcut decât să te separe și mai mult de cei dragi, de aceea trebuie să fii mai atentă la modul în care le vorbești. Poate ar fi bine să îți ceri scuze într-un mod drăguț, care să îi sensibilizeze. Începutul lunii este favorabil pentru comunicare.

Află ce surprize îți rezervă astrele în luna martie pe clickpentrufemei.ro.