Horoscopul săptămânii 24-29 mai. INFIDELITATE şi sentimente superficiale

Horoscopul saptamanii 22-29 mai 2016 - Încă se mai simte energia Lunii Pline de duminică, deci ar trebui să ne axăm în principal pe refacerea forțelor, odihnă și relaxare. Luna începe procesul de descreștere, iar acestă perioadă este benefică pentru a elimina influențele pe care le considerăm negative. Fenomenele astrale marcante, în acestă săptămână, sunt reprezentate de trecerea lui Venus în Gemeni (marți) și întoarcerea lui Marte retrograd în semnul Scorpionului (vineri).

20 mai 2016, 08:03
Horoscopul săptămânii 24-29 mai. INFIDELITATE şi sentimente superficiale

Berbec:

Cu Luna în Săgetător, săptămâna începe pentru acești nativi cu dorința de a călători, de ase detașa de frământările cotidiene. Problema este că sunt prea visători, își fac planuri mărețe dar nu prea țin cont de resursele concrete, să nu investească momentan în excursii în străinătate. Banii sunt un punct sensibil, mai ales că opoziția dintre Venus și Marte acționează pe case financiare. Trebuie să aibă grijă pentru că se pot trezi cu conturi închise, bani pierduți sau înșelătorii, mai ales dacă au credite la bancă. Marți și miercuri apar oportunități în carieră, dar numai pentru cei care și-au menținut ritmul de lucru până acum. Careul dintre Jupiter și Saturn le poate aduce probleme la serviciu din cauza rigidității gândirii, sunt încăpățânați și doresc cu orice preț să-și promoveze ideile. Ar trebui să fie mai temperați pentrua nu atrage atenția negativă a șefilor. Să nu cumva să aibă o criză de nervi că vor distruge tot ce au reușit să clădească până acum. Dacă nu le convine ceva e bine să tacă, să păstreze pentru ei nemulțumirile și să își continue execuția sarcinilor. Revenirea lui Marte în Scorpion înseamnă pentru Berbeci dificultăți materiale. Să aibă grijă cum își gestionează banii, cel puțin două săptămâni de acum în acolo. Să fie sceptici la orice investiție și să își mențină economiile la locul lor. Finalul de săptămână îl pot petrece foarte bine alături de prieteni, într-un mediu social plăcut. Duminica să o păstreze pentru ei și pentru confortul lor fizic. Sănătateaîncă are atenționare, mai ales în cazul infecțiilor. Igiena este foarte importantă, de asemenea să se bazeze pe prevenție. Sistemul lor imunitar este vulnerabil și trebuie să evite contactul cu persoane bolnave/răcite. Sentimental lucrurile sunt degajate, poate chiar mai mult decât ar dori ei. Relația este foarte deschisă, comunicarea și-a revenit în limite normale. Nemulțumirea poate fi cauzată de intensitatea redusă a sentimentelor, partenerii vor deveni mai mult prieteni, decât iubiți. Sunt favorizate călătoriile în doi, relațiile la distanță par să fie acum bine susținute și nu se cere o implicare majoră, relația mergând de la sine, din inerție, momentan.

Taur:
Pentru Tauri săptămâna asta va fi începutul unui proces pozitiv, cel puțin în ceea ce privește banii. Luni se pot ivi ceva cheltuieli neașteptate cauzate fie de grupul de prieteni, fie de nevoile copilului. Venus în Gemeni le facilitează câștigurile financiare. Nu vor mai fi nevoiți să trudească pentru a câștiga, ci banii vor veni din munca prestată de până acum, deci Taurii se pot relaxa puțin. Totuși se mai ivesc câteva neplăceri materiale și vor fi nevoiți să dea bani pe investigații medicale ale copiilor. Trecerea lui Marte în Scorpion dinamizeazăși domeniul relațional, aici apare un apetit sexual mărit, dar și neînțelegeri între parteneri cauzate în principal de gelozie și posesivitate. Sentimentele sunt foarte intense, de aceea este bine să se axeze în special pe cele pozitive și să lase de o parte suspiciunile. Tot ceea e ține de partener trebuie moderat conștient pentru că lucrurile pot degenera ușor, iar Taurii au tendința de a folosi și forța fizică în momentele tensionate. Finalul de săptămână liniștește apele și sunt recomandate interacțiunile sociale, cunoașterea de noi persoane, plimbări cu prietenii. Deșii casa a VIII-a se eliberează, nativii trebuie să țină încă cont de creditele și datoriile mai vechi. Este o atmosferă mai relaxată comparativ cu cele de până acum, dar asta nu însemnă că dificultățile s-au terminat. Sănătatea se află în limite normale, pot apărea mici dureri de cap, dar acestea se datorează în special stresului emoțional.

Gemeni:
Agitația pune stăpânire pe Gemenii și de aici pornește un întreg proces. La începutul săptămânii apare discuții legate de bani atât cu partenerul de viață, cât și cu asociatul de afaceri, dacă el există. Trecerea lui Venus în semnul lor produce acum un conflict interior între ceea ce vor ei și ceea ce trebuie făcut. Au de ales între satisfacerea dorințelor personale sau dezvoltarea unui plan general care să le aducă beneficii mai târziu. Divergențe apar și între partener și membrii familiei, sau trecutul Gemenilor. În general lor nu le place să fie investigați și dacă se simt vulnerabili aleg să ascundă lucrurile neplăcute. Marte în Scorpion le diversifică modul de lucru și îi poate pune în fața un conflicte, mai ales miercuri și joi. De recomandat este să își păstreze o atitudine detașată și să nu se implice în aceste provocări. Sănătatea lor e cam șubredă și iată că Marte scoate la suprafață tot ce este nesănătos. Se pot confrunta cuafecțiuni acute și violente care îi poate conduce la spital. Nu este bine să se agite prea tare în acestă săptămână ci să își păstreze un ritm normal, mai ales la muncă. Pot face anumite schimbări legate de modul de viață și alimentație, dar acestea se vor realiza în ultimul moment, atunci când Gemenii vor realiza că nu se mai poate. Finalul săptămânii aduce note mai liniștite, iar locul de muncă devine mai relaxat. Toate schimbările astrale îi debusolează puțin, dar se adaptează repede la context.

Rac:
O săptămână aproximativ obișnuită pentru Raci. Debutulperioadei aduce dificultăți la lucru, mai ales din cauza comunicării. Nu știu să se facă foarte bine înțeleși și de aici apar tot felul de confuzii, care au ca rezultat o întreagă încărcătură de nervi. Este bine să se focuseze pe sarcinile pe care le au și să lase de o parte tentațiile, cel puțin în prima jumătate a săptămânii. Venusîn Gemeni le poate aduce o suprasolicitare a membrelor sau un accident neprevăzut care să-i pună pe bară câteva zile. Contractele sunt de asemenea un aspect important care nu ar trebui neglijat. Momentan nu este timpul pentru un nou job. Careul dintre Jupiter și Saturn nu le permite să acționeze cum ar dori, iar un eventual interviu va fi destul de problematic, de aceea este bine să amâne. Trecerea lui Marte în Scorpion le aduce idei cu totul ieșite din comun, unele poate prea obscene sau nepotrivite contextului. De asemenea să aibă grijă la copii, care pot deveni acum rebeli, neascultători și teribiliști. Marți-miercuri relația trebuie păstrată în limite normale, în ceea ce privește intensitatea sentimentelor. Pot avea crize de gelozie și astfel să strice toată atmosfera. Finalul se săptămână îi prinde cu capulîn nori, își fac tot felul de vise cu privire la viitor, scenarii utopice și cam uită de ceea ce îi așteaptă în realitatea. Nu este bine să își propună idealuri iluzorii pentru că se vor confrunta cu dura realitate. Sănătatea lor poate fi afectată de ceva probleme pulmonare, posibil alergii și este bine să își țină sub control afecțiunile mai vechi.

Leu:
Este posibil ca la început de săptămână să li se dea noi sarcini mai dificile, dar asta nu va fi o problemă pentru că experiența lor în domeniu îi va ajuta. Deși nu rezolvă probleme într-o manieră foarte euristică, se descurcă de minune cu ceea ce au. Atenție la bani, pentru că sunt foarte cheltuitori în acestă perioadă. Multe lucruri le plac, iar majoritatea nu sunt deloc ieftine, de aceea ar trebui să se rezume, pentru un moment, doar la strictul necesar, fără exagerări. Pentru ei, tensiunile se vor resimți la nivel familial și social. Trebuie să își rezolva și atribuțiile din cadrul familiei, fără să neglijeze nevoile celorlați membrii și astfel să găsească unechilibru între prieteni și familie. Venus le va aduce nevoie de a socializa mult mai mult, se a se integra în grupuri cât mai mari de oameni care au interese comune. Dacă au copii, atunci trebuie să aibă grijă câți bani le dau și pe ce cheltuie acei bani, pot avea surprize neplăcute în acest sens. Planul sentimental este echilibrat, atâta timp cât Leii nu exagerează în ceea ce privește relația cu prietenii și astfel să neglijeze importanța partenerului. Căutarea echilibrului este scopul acestei săptămâni și ei vor trebui să învețe cum să își împartă timpul în mod corect. Ca sănătate zilele de marți-miercuri sunt cele mai dificile, iar joi poate apărea din senin oproblemă care s-a crezut rezolvată, dar care iată nu este așa. Este important să consulte un medic pentru a evita complicațiile. Finalul de săptămână nu este conform așteptărilor, tot se frământă în legătură cu banii, dar rezolvarea pentru aceste probleme va veni mai târziu.

Fecioară:
Fecioarele încă se află într-o perioadă de maxim intelectual, acumulează totmai mult, emit judecăți tot mai pertinente și au idei foarte bune. Lucrurile stau bine în plan teoretic, însă până la punerea în practică ar trebui să mai aștepte puțin. Prea prinși de tot acest scenariu mintal vor uita de viața lor pământească și de aici pornesc probleme cu partenerul, dar cel mai mult cu membrii familiei. În acest sens ziua de luni prezintă cea mai agitată atmosferă. Fecioarele trebuie să revină la treburile lor obișnuite și să nu mai viseze. Venus proaspăt trecută în Gemeni le aduce noi idei în carieră, soluții și proiecte inovatoare, dar acum se cam pripesc. Lucrurile pot părea foarte bine în perspectivă, dar să țină minte că socoteala de acasă nu se…

Toate zodiile pe: http://showbizreport.ro