Horoscopul săptămânii 24-30 martie. Află ce spun astrele!

HOROSCOP: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

23 mart. 2014, 20:54
Horoscopul săptămânii 24-30 martie. Află ce spun astrele!

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Această săptămână va fi ca un film pentru tine, nici nu îţi vine să crezi ce se poate întâmpla. Vei ajunge la performanţe uluitoare cu privire la şcoala sau la locul de muncă, şi primeşti veşti bune care te surprind plăcut. O parte din cei din jurul tău vor fi invidioşi, dar nu trebuie să te laşi afectată de nimic. Ai acel sentiment şi îţi pui întrebarea ce va urma, ce trebuie să faci în continuare? În weekend porneşte într-o aventură, ai suficiente resurse pentru a o face să fie de neuitat.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În acest început de săptămână faci cu totul alte lucruri decât cele pe care ar trebui. Intri într-un conflict, dar doar ca să-l aplanezi. Vei găsi răspunsul la unele întrebări care te-au măcinat mult timp până acum. Vei deveni foarte sensibilă, aşa că ai grijă cu cine intri în contact. Evită să fi văzută aşa de şefi sau profesori, nu ai nevoie de favoruri. În weekend vei primi un sfat de la un bun prieten şi vei rezolva o mică problemă. 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În acest început de săptămână trebuie să îţi faci o listă cu sarcinile pe care le ai, listă de la care nu trebuie să te abaţi. Încearcă să fii cât mai organizată, altfel rişti să faci unele greşeli de neiertat. Joi şi vineri, chiar dacă eşti mai visătoare, ocupă-te de treburile de la locul de muncă cu mare seriozitate. În weekend este momentul perfect pentru răsfăţ, ceea ce înseamnă că puţin shopping sau o programare la coafor nu ar strica.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Din anumite motive, impresia pe care o laşi celor din jurul tău este cu totul alta decât cea pe care o credeai tu. Aşteaptă-te la o schimbare de dispoziţie, luni sau marţi, însă nu într-una foarte bună. Un bun prieten de-al tău este cea mai bună soluţie de a ieşi din această stare, aşa că dă curs oricărei invitaţii pe care o primeşti. În weekend, ai multă energie, aşa că ar fi indicat să pierzi câteva calorii prin practicarea unor sporturi distractive.

Leu (22 iulie – 22 august)

Cu cât entuziasm începi această săptămână, nu ai cum să dai greş. Există cineva pe care îl admiri foarte mult şi de la care ai o mulţime de lucuri bune de învăţat. Fă o impresie bună celor din jur şi intră în contact cu cine trebuie. Eşti capabilă să anticipezi problemele ce pot apărea şi să eviţi să se întâmple. De miercuri până vineri vei avea o dispoziţie de milioane, şi vei vrea să faci ceva cu adevărat remarcabil. În weekend, cineva te învaţă ceva cu adevărat interesant.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Romantismul de care ai avut parte în weekend-ul ce tocmai a trecut se va extinde şi în acest început de săptămână. Fii creativă şi încearcă să aduci ceva nou în relaţia cu iubitul tău. Puteţi să vă înscrieţi la un curs de dans, nu se ştie niciodată când veţi avea nevoie. Miercuri sau joi, cineva te va contacta pentru a-ţi cere un sfat, dar ai grijă să nu critici. Vineri, cei din jurul tău, cel mai probabil colegii, nu vor să mai organizezi tu nimic, dar nu îi lăsa! În weekend ai parte de distracţie la maxim.
 
Citiţi mai mult pe eva.ro