Horoscopul zilei de luni, 25 ianuarie

Zi de luni interesantă pentru toţi nativii zodiacului, din toate punctele de vedere. Se întrevăd o serie de schimbări neaşteptate care vor duce la momente cel puţin tensionate în relaţiile interpersonale.

25 ian. 2016, 06:54
Horoscopul zilei de luni, 25 ianuarie

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 25 ianuarie

Berbecii se vor axa mai mult pe a gasi o constanta in viata lor decat pe propriile nevoi. Cel mai bun mod de a-si asigura succesul este sa cladeasca o temelie solida inainte de toate. Berbecilor le este recomandat sa-si asume responsabilitatile de zi cu zi cat mai delicat posibil fara sa astept momentul oportun. Pana una alta, pentru anumite lucruri, niciodata nu exista un moment oportun. Finalizarea toturor sarcinilor in prima parte a zilei o sa-i ajute sa se relaxeze si sa se detaseze in a doua parte a zilei.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 25 ianuarie

Daca starea de liniste din zilele trecute a parasit Taurii, faptul ca Luna patrunde in semnul lor o sa-i ajute sa dobandeasca o viziune noua, una mai clara asupra vietilor lor si asupra viitorului. Taurilor le este recomandat sa se relaxeze alaturi de prieteni dupa ce-si indeplinesc sarcinile zilnice, dar si alaturi de familie. In acest mediu se pot simti cu adevarat confortabil pentru a gandi mai clar asupra viitorului si a se incarca cu energie pozitiva.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 25 ianuarie

Gemenii vor fi tentati sa piarda vremea pe retelele sociale, in discutii online, in loc sa-si indeplineasca responsabilitatile. Cel putin in prima parte a zilei. Mai tarziu isi vor da seama ca au ramas in urma cu unele sarcini si se vor stradui sa recupereze. Ii deranjeaza orice contact profesional cu colegii sau superiorii, considerand superficiale si inutile numeroase activitati de zi cu zi. Gemenii isi cauta un sens aparte in propria existenta, fiind predispusi la introspectie. Insa nu trebuie sa omita faptul ca ziua de azi nu este potrivita, in mare parte, pentru detasarea de realitate. Mai bine asteapta venirea serii pentru a se detensiona si a medita.

RAC – horoscopul zilei de luni, 25 ianuarie

Racii vor veni cu idei marete pentru o aniversare sau un moment important de celebrat alaturi de familie. Insa vor ramane fara vlaga cand isi vor da seama ca ei sunt singurii boi care trag la caruta si ca ambitiile lor necesita un efort mai mare decat au timp si pot duce. Totusi, daca se detaseaza usor de situatie, Racii pot gasi solutii practice pentru ceea ce vor sa faca fara ca acestea sa fie in detrimentul starii lor de spirit. Insa, inainte de toate, trebuie sa inteleaga ca celebrarea si bucuria propriu-zisa a acesteia sunt mai importante decat detaliile mici in care risca sa se piarda si sa-i consume emotional.

LEU – horoscopul zilei de luni, 25 ianuarie

Leii simt nevoia sa straluceasca astazi, sa impresioneze, sa depaseasca asteptarile cele mai mari. Acest lucru ar putea sa-i impiedice sa se relaxeze chiar si in momentele nesolicitante. Este totusi inceputul saptamanii si, in ritmul asta, risca sa fie epuizati inainte sa se termine ziua, daramite saptamana. Asadar, Leii ar trebui sa-si dozeze mai cumpatat eforturile si energia pentru a nu ceda nervos.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 25 ianuarie

Starea de spirit a Fecioarelor se imbunatateste pe masura ce, dupa-masa, le creste productivitatea, eficienta si, spre bucuria lor, primesc si laude din partea persoanelor cu influenta in cercul lor. Atentie, insa! Nu trebuie sa li se urce la cap aceasta apreciere subita. Mai mult, desi adora, in mod firesc, sa fie laudati, activitatea lor este una intensa din punct de vedere profesional, motiv pentru care risca sa-si neglijeze viata personala. Iar pentru Fecioare nu exista implinire fara o stare emotionala echilibrata, calda din punct de vedere personal.

Continuarea pe Lyla.ro