Huawei P9 va avea cameră duală: Noi imagini cu dispozitivul

S-a tot speculat în ultima vreme că Huwei P9 vine cu o cameră duală, am avut parte chiar şi de o serie de imagini mai neclare, dar de data aceasta avem posibilitatea să privim clar camerele de 12 MP de pe dispozitiv. 

03 mart. 2016, 06:55
Huawei P9 va avea cameră duală: Noi imagini cu dispozitivul

Noobz.ro anunţă că, pozele cu Huawei P9 vin de la nimeni altul decât Evan Blass de la Venture Beat, ne permit să privim mai îndeaproape flagship-ul cu cameră principală duală pe care compania îl va lansa în 2016, ca de altfel şi partea din faţă a dispozitivului.

Potrivit sursei citate de Blass, care a avut ocazia să pună mâna pe dispozitiv, P9 se aşteaptă să fie lansat în prima jumătate a anului 2016. Smartphone-ul high-end va avea un display Full HD de 5.2 inchi, vine cu procesor Kirin 950, Mali-T880 GPU, 3 GB de RAM şi 32 GB memorie internă.

Este menţionată, de asemenea, informaţia potrivit căreia vor exista 2 variante ale dispozitivului, de 64, respectiv 128 GB, deşi sursa sugerează că nu există nicio informare viabilă cu privire la această posibilitate.

Huawei P9 va avea o baterie de 3900 mAh, care poate fi comparată cu cea a altor dispozitive flagship de aceeaşi dimensiune. Mai mult decât atât, Huawei P9 se presupune că va veni cu port USB Tip-C, un senzor de amprentă pe spate şi sistem de operare Android 6.0.1 Marshmallow.

Vezi cele 2 noi imagini care prezintă camera duală Huawei P9.