Iata cum îţi rezolvă rozmarinul problemele cu digestia!

Folosesti rozmarinul in viata de toate zilele? Daca nu, este momentul sa incepi sa-l folosesti pentru ca este o planta cu proprietati uimitoare.

RomaniaTV.net
02 aug. 2015, 09:37
Iata cum îţi rezolvă rozmarinul problemele cu digestia!

Il putem descrie asa: flori minunate de culoare albastru-violet, albe sau roz, frunzele sub forma de ace, parfum intens, aroma mediteraneeana si gust dulce-amarui. Pentru proprietatile lui aromatice, rozmarinul este folosit in bucatarie din cele mai vechi timpuri.

Se foloseste la carne, peste, la prepararea salamurilor si branzeturilor si nu se poate sa gatesti cartofi fara rozmarin. Da savoare painii daca il pui in aluat sau poti sa pui o ramura de rozmarin in cuptorul in care se coace painea.

Dar poate putini stim ca are si proprietati medicinale datorita continutului de magneziu, potasiu, cupru, mangan, zinc si fier din categoria sarurilor minerale, de vitamina C responsabila de producerea colagenului, vitamina A si toate vitaminele din complexul B.

Are proprietati aromatice, digestive, antispasmodice, diuretice, balsamice, antiseptice, analgezice, antidepresive, antiinflamatorii, expectorante, antivirale, dezinfectante. Si lista poate continua.

Citeste cum iti rezolva problemele digestive pe Demoiselle.ro