Imagini apocaliptice după furtună în Reşiţa. Doi copii au fost salvaţi de pompieri dintr-un tomberon

După o ploaie torenţială străzile din Reşiţa au fost inundate, iar mai multe gospodării au fost afectate din cauza unei alunecări de teren. Doi copii s-au ascuns de furtună într-un tomberon şi au avut nevoie de intervenţia pompierilor. 

RomaniaTV.net
20 iun. 2018, 07:35
Imagini apocaliptice după furtună în Reşiţa. Doi copii au fost salvaţi de pompieri dintr-un tomberon

Urgia a cuprins aproape toate zonele oraşului Reşiţa. Cantitatea de apă căzută s-a dovedit a fi cu mult peste capacitatea sistemului de canalizare, proaspăt modernizat cu fonduri europene. Astfel, zeci de străzi au fost inundate, iar mai multe curţi şi beciuri au ajuns sub apă din cauza puhoaielor. De asemenea, o alunecare de teren a afectat două gospodări.

Potrivit ISU, doi copii de aproximativ 10 ani au fost salvaţi de pompieri, după ce s-au blocat într-un tomberon, unde s-au ascuns furtună.

Probleme au fost în tot judeţul Caraş-Severin. Un tren care circula între Timişoara şi Reşiţa a deraiat după ce a lovit o creangă căzută pe calea ferată. Traficul a fost paralizat mai multe ore. Pasajele rutiere au fost inundate şi a fost nevoie de pompieri pentru salvarea şoferilor captivi în maşini. Probleme au fost şi pentru pietoni. 

 

Din păcate meteorologii nu dau veşti bune. Şi în perioada imediat următoare sunt aşteptate furtuni violente.