INCENDIU COLECTIV. Copiii femeii de serviciu cer DAUNE de UN MILION de EURO

INCENDIU COLECTIV. Copiii femeii de serviciu ucise în incendiul de la clubul Colectiv vor cere daune de un milion de euro de la vinovaţii pentru tragedie. Ei vor să fie despăgubiţi, după ce au rămas fără singurul om care îi avea în grijă, informează România TV.

11 ian. 2016, 14:36
INCENDIU COLECTIV. Copiii femeii de serviciu cer DAUNE de UN MILION de EURO

INCENDIU COLECTIV. Familia femeii de serviciu care a murit în incendiul de la clubul Colectiv s-a constituit parte civilă. Copiii ei sunt acum în dosar ca părţi civile şi au cerut daune morale de un milion de euro, câte 200.000 de euro pentru fiecare copil.

Avocatul va cere daune şi pentru sora femeii de serviciu pentru că ea este cea care i-a luat pe copii în grijă, i-a adoptat şi acum stau la ea acasă. Familia femeii de serviciu consideră că trauma lor este extrem de mare. Ei stau cu chirie, într-o casă. Lor li se promisese un apartament, însă nu l-au mai primit.

Citeşte şi INCENDIU COLECTIV: Copiii femeii de serviciu moartă în flăcări nu au primit locuinţa promisă de autorităţi

Vă spunem sincer că nu ne încălzesc aceşti bani şi nu ne aduc nicio fericire. Avem un avocat care ne reprezintă. El a cerut daune morale. Le mulţumim celor care au fost lângă noi. Am fost chemată la Capitală, am dat o declaraţie despre ce s-a întâmplat în acea seară. Eu cred că a fost o mână criminală„, a spus sora femeii de serviciu moartă în incendiu.

Mai multe persoane care au fost în noaptea de 30 octombrie 2015 în clubul Colectiv din Capitală s-au constituit părţi civile în acest dosar.

Citeşte şi Primele imagini de la Colectiv, după incendiul devastator. Administratorul clădirii face acuzaţii grave VIDEO