Incendiu PUTERNIC lângă Combinatul Arpechim, în Piteşti VIDEO

Un incendiu de proporţii s-a produs, miercuri noaptea, într-o parcare, lângă Combinatul Arpechim de la Piteşti. Mai multe maşini şi o baracă s-au făcut scrum. Intervenţia pompierilor a fost extrem de dificilă şi periculoasă pentru că în apropiere erau depozitate cantităţi mari de ulei şi alte produse combustibile, informează România TV.

10 iul. 2014, 05:49
Incendiu PUTERNIC lângă Combinatul Arpechim, în Piteşti VIDEO

Incendiul a avut loc într-o parcare privată de lângă platforma Arpechim. Mai multe maşini au luat foc. Când a aflat de incident, proprietarul a venit imediat să vadă ce s-a întâmplat.

O oră le-a luat pompierilor să lichideze focul. Din fericire, flăcările nu au cuprins şi celelalte zeci de TIR-uri aflate în parcare.

„Detaşamentul de pompieri Bradu a intervenit cu patru autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la două capete tractor, un turism şi o baracă. Ajungând la locul incendiului capetele de tractor, turismul şi baraca erau în flăcări”, a declarat Viorel Popescu, ISU Argeş.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele care au dus la producerea incendiului. Proprietarul estimează pagubele la aproximativ 200.000 de euro.

Citeşte şi Incendiu la fabrica de uraniu din Braşov. Două femei rănite, transportate cu elicopterul în Capitală