Incendiul izbucnit la o societate agricolă din judeţul Prahova, stins după o intervenţie de 76 de ore

Pompierii prahoveni au lichidat, joi seară, la finalul unei acţiuni care a durat 76 de ore, un incendiu care a izbucnit, luni după-amiază, la o societate cu profil agricol, din localitatea Păuleşti, verificările specialiştilor arătând că focul a fost provocat de o ţigară aruncată la întâmplare.

06 apr. 2017, 20:07
Incendiul izbucnit la o societate agricolă din judeţul Prahova, stins după o intervenţie de 76 de ore

După o acţiune care a durat 76 de ore echipele de intervenţie din cadrul inspectoratului au lichidat incendiul izbucnit la o societate cu profil agricol din comuna Găgeni, satul Păuleşti, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Incendiul a distrus 2.000 de baloţi din paie de mari dimensiuni, iar în urma intervenţiei pompierilor au fost salvaţi 500 de baloţi de paie, ferma agricolă şi o fabrică de peleţi.

La acţiunea maraton de stingere a incendiului au participat 60 de pompieri. În urma verificărilor, ISU a stabilit că focul a fost provocat de o ţigară aruncată la întâmplare.

Pompierii prahiveni au avut şi anul trecut o intervenţie dificilă şi de durată la un incendiu izbucnit la o groapă de gunoi în localitatea Boldeşti – Scăeni.

Citeşte şi Maşină cuprinsă de flăcări în faţa pompierilor