Incredibila poveste a unei femei PARALIZATE complet, care a scris o carte CLIPIND de miliarde de ori VIDEO

Gong Xunhui, o femeie de 62 de ani, care de 12 ani suferă de scleroză laterală amiotrofică (ALS), a scris recent o autobiografie detaliat folosind doar ochii, deoarece aceasta este singura parte a corpului pe care o mai poate mişca.
Claudiu Popa
31 oct. 2015, 14:29
Incredibila poveste a unei femei PARALIZATE complet, care a scris o carte CLIPIND de miliarde de ori VIDEO

Cu toate că din 2006 ea fost imobilizată într-un scaun cu rotile, în ciuda paraliziei aproape complete ea a reușit să scrie o carte de 150.000 de cuvinte despre viața ei, lucru pe care mulţi oameni sănătoşi nu ar putea să-l facă nici măcar într-o viaţă. Mai mult, potrivit Oditty, ea a făcut acest lucru cu singura parte a corpului ei pe care mai are control deplin, ochii ei sau mai exact, clipitul.

Citeşte şi Povestea eroului care nu a trăit decât 100 de minute

Totul a început acum aproximativ trei ani, când familia ei a achiziţionat un dispozitiv de urmărire a ochilor, încercând să folosească acest sistem pentru a comunica și a controla, de asemenea, un calculator. După ce a fost instalat, prima propoziţie scrisă a fost: „Sunt foarte fericită astăzi și după ce o să îmi îmbunătăţesc tastarea cu ochii, probabil voi scrie o autobiografie”.

Un an şi jumătate târziu, având abilităţi de tastare mai bune, ea a inceput sa lucreze la carte, clipind în faţa calculatorului în fiecare zi, de la 8 dimineaţa la 11 seara, scriind aproximativ 3.000 de caractere pe zi. Astfel, şi-a scris amintirile ei din copilărie, viața ei de adult tânăr, cât şi lupta cu boala, deoarece aceasta a lovit-o în perioada maturităţii. Într-un final, în luna noiembrie a anului trecut, după miliarde de clipiri, cartea de 150.000 de cuvinte, intitulat „Frumuseţe îngheţată” a fost gata. Astfel, cartea povestește cei 12 ani în care a suferit de ALS, chiar dacă cei mai mulți oameni cu acestă boală supraviețuiesc între trei şi cinci ani.

După ce a scris cartea, Xunhui a început să interacționeze cu suferinzii de ALS din întreaga lume. În acest mod, ea s-a alăturat mai multor grupuri on-line si a inceput un blog. Mai mult, banii caştigaţi din vânzarea cărţii a vrut să îi folosească pentru a cumpăra aparate de respirat pentru bolnavii care nu mai putea face acest lucru. Din acest motiv, ea a cerut ajutorul oamenilor din jur printr-un anunţ.

Citeşte şi Povestea fetiţei de NOUĂ ANI care a strâns 47.000 de dolari pentru prietena ei bolnavă VIDEO

Sunt un pacient ALS și îmi pot mişca doar capul meu. Tastez cu ochii șase caractere pe minut. În ultimele 10 luni am scris o autobiografie și aș dori să o public. Vreau să folosesc câștigurile pentru a cumpăra aparate respiratorii pentru alţi pacienţii ALS care nu își poate permite acest lucru și sunt în așteptarea morții. Poate să mă ajute cineva să îmi realizez visul?„, a scris femeia pe internet.

Această postare a primit mai multe răspunsuri pozitive, iar la scurt timp un ziar local a preluat povestea. În scurt timp, mai mult de 1.000 de oameni au comandat cartea în avans. După ce familia a mai pus o parte din bani şi administraţia locală o altă parte, s-au tipărit 3.000 de cărți pentru a putea să cumpăra șase aparate de respiraţie artificială.

Boala ALS provoacă moartea tuturor neuronilor din organism, cauzând rigiditate musculară și spasme, agravarea treptat pentru a finaliza paralizie. Anul trecut, oamenii îşi turnau găleţi de apă cu gheață în cap şi se filmau făcând acest lucru pentru a atrage atenţia cu privire la această maladie.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Fanatik.ro
Bani mulți pentru românii care stau la curte. Se dau câte 1500 de euro, banii intră direct pe card
Capital.ro
Volodimir Zelenski, la un pas să fie ucis. A fost trădat. Cine plănuia să-l omoare
Playtech.ro
Petre Roman, făcut PRAF de fiica sa! Oana, dezvăluiri ŞOCANTE despre ce i-a făcut Mioarei şi ei
DailyBusiness
BNR confirmă ce se întâmplă cu toate împrumuturile în LEI deținute de români
Adevarul
Sclavia, din nou la modă în România. „Este atât de sumbru și de macabru modul în care se întâmplă lucrurile”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
1.500 de euro pentru acești români. Procedurile sunt foarte simple
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Penthouse-ul de 500.000 € al Loredanei Chivu a fost ”devalizat”! Imagini HALUCINANTE!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Cine este principalul suspect în cazul morții Raisei. Polițiștii l-au reținut și dus la audieri. Autopsia a confirmat faptul ca micuța a avut parte de o moarte violentă
Capital.ro
Se schimbă plăcuțele de înmatriculare. Intră în vigoare din 7 iunie. Ce șoferi trebuie să depună cerere
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'