INSULA IUBIRII 2018: Noi scene de amor în direct. Doi concurenţi nu au mai ţinut cont de camere. la final, au recunoscut TOTUL VIDEO

Surprizele nu se opresc la Insula Iubirii! Măştile încep să se dea jos, iar băieţii îşi tesează iubitele de pe cealaltă insulă.

21 oct. 2018, 17:40

INSULA IUBIRII 2018. Băieţii sunt chinuiţi de gândul că partenerele cad pradă ispitelor, iar fetele se distrează până dimineaţa.

După ce Mari şi ispita Cristi s-au bucurat unul de prezenţa celuilalt şi s-au distrat cum au ştiut ei mai bine, singuri, departe de ochii celorlalţi, îndoilile își fac loc atât pe insula fetelor, cât și pe cea a băieților. 

Bogdan, în fața imaginilor cu Hannelore în pat cu Andi, pe „Insula Iubirii”: „Nu vreau să mă pronunț”

O noapte ploioasă la Minitel a fost cadrul romantic în care fetele s-au retras în casă alături de ispite. Încet-încet, cuplurile s-au retras sub pături și nu s-a abținut de la mângăieri sau săruturi furate. Iar imaginile i-au lăsat fără cuvinte pe partenerii lor, în timp ce Bogdan a mai făcut o încercare de a se apăra. ”Nu vreau să mă pronunț”, a spus logodnicul lui Hannelore, devastat de vestea că ceea ce ei văd are loc în același timp pe insula fetelor, iar noaptea era abia la început.

Scene incendiare pe Insula Iubirii! Ionuț, în prima zi de burlăcie: „Nico, toată ziua dormi, trezește-te, că mă bag în tine în secunda doi”

Ionuț, iubitul Mirelei, se consideră un bărbat liber de când a văzut imaginile de pe cealaltă insulă. Astfel, concurentul își îndreaptă privirea către Nicoleta, ispita de pe insula sa.

Nu există aşa ceva! Ce i-a răspuns Delia unui cârcotaş care a făcut-o bătrână pe Instagram: „Să-mi pun nişte ştrampi ca pentru vârsta mea?”

Lucrurile par să treacă la un alt nivel. Rănit de imaginile pe care le-a văzut cu Mirela, Ionuț schimbă total abordarea față de ipsita Nicoleta.

„După imaginile pe care le-am văzut, acum, mă consider un bărbat singur”, spune Ionuț, care trece la acțiune.  

„Am decis să fim al doilea cuplu de pe Insula Iubirii”. Ionuț și Nicoleta, în același pat. Ies scântei?

 După ce săptămâna trecută băieții i-au cerut socoteală lui Bogdan pe motiv că acesta ar ignora adevăruri dureroase din imaginile primite cu Hannelore, dar și că acesta acunde probleme pe care le are în relația sa, de data aceasta Ionuț iese la apel.

Nu există aşa ceva! Ce i-a răspuns Delia unui cârcotaş care a făcut-o bătrână pe Instagram: „Să-mi pun nişte ştrampi ca pentru vârsta mea?”

Despărțit de Mirela, cea care și căreia îi jura până de curând iubire veșnică, Ionuț pare tot mai ușor de influențat de ispita Nicoleta.

„Am decis să fim al doilea cuplu de pe Insula Iubirii”, îi spune ispita, care alege să poarte brățara în culoarea cuplului. 

Se aruncă în brațele ispitei: „M-a invitat să dorm cu el. Cam ce crezi că urmează?”

Lucrurile par să treacă la un alt nivel pe Insula Iubirii. Rănit de imaginile pe care le-a văzut cu Mirela, Ionuț schimbă total abordarea față de ipsita Nicoleta.