Întâlnirile de Gradul Zero ale lui Ceauşescu cu extratereştrii

Inspirat, probabil, de dezvăluirile americanilor despre misterioasa Zonă 51, care se pare că nu era dedicată experimentelor extraterestre ci, mai degrabă, unor experimente militare ale SUA în vremea Războiului Rece, o publicaţie regională mexicană a scris o poveste despre legăturile lui Nicolae Ceauşescu cu extratereştrii.

17 aug. 2013, 16:35

Publicaţia Zocalo Saltillo, care apare într-un oraş din nordul Mexicului, a făcut, zilele trecute, dezvăluiri stupefinate despre fostul preşedinte comunist al României, Nicolae Ceauşescu. Citând surse anonime, publicaţia dezvăluie, nici mai mult, nici mai puţin, că dictatorul român încheiase un tratat cu… extratereştrii, cărora le-ar fi pus la dispoziţie copii pentru experimente secrete.

„Nicolae Ceauşescu şi-a dus, cu el, secretul în mormânt, dar Serviciile Secrete ale SUA au dovezi puternice şi solide că el avea relaţii secrete cu personaje misterioase venite din spaţiu”, scrie Zocalo Saltillo.

Povestea din publicaţia mexicană continuă în manieră ce pare mai degrabă amuzantă, uşor puerilă, descriind cum aveau loc întâlnirile de „Gradul Zero” între Ceauşescu şi fiinţele de pe alte planete, cărora fostul dictator român le-ar fi furnizat copiii din orfelinate pentru experimente în spaţiu, extratereştrii aducându-i înapoi, pe Pământ după ce ar fi făcut aceste experimente.

Astfel, publicaţia mexicană detaliază că, la începutul anului 1977, când ar fi avut loc prima întânire a fostului dictator român cu extratareştrii, în Carpaţi a fost stabilită o „zonă interzisă” în care nu putea intra decât Ceauşescu. Militarii care păzeau zona ar fi observat însă prezenţa unor „fiinţe stranii, extrem de slabe, în costume argintii şi cu capete anormale„, precum şi OZN-uri perindându-se prin acel loc.

Mai mult, unul dintre soldaţii care păzeau baza şi care ar fi reuşit să fugă în SUA, unde a devenit între timp cetăţean american, ar fi mărturisit că a asistat îm vremea aceea la „zeci de decolări şi aterizări de OZN-uri”.

Se mai spune că Ceauşescu le-ar fi oferit extratereştrilor „sute de copii” pentru experimentele lor şi că aceia care au reuşit să supravieţuiască după moartea lui au povestit, unor americani care i-au salvat din orfelinate, despre ceea ce le făcuseră extratereştrii în Cosmos. S-ar fi aflat astfel că mulţi dintre ei înnebuniseră

Aceleaşi surse neidentificate din Serviciile Secrete spun că dictatorul român le-a oferit misterioşilor extratereştri „sute de copii” de la un orfelinat, pentru diferite experimente. Supravieţuitorii ar fi fost salvaţi, după moartea lui Ceauşescu, de o „brigadă de salvare” americană.

Cei mai mulţi îşi pierduseră minţile, dar câţiva au reuşit să povestească despre chinurile la care i-au supus extratereştrii, în Cosmos. Publicaţia a mai scris şi că aşa s-ar fi putut explica de ce erau atât de mulţi copii cu handicapuri în orfelinatele din România în vremea dictaturii ceauşiste.