IRINA BEGU a fost învinsă de SERENA WILLIAMS la Roma

Irina Begu, locul 35 WTA, a fost învinsă de Serena Williams, liderul mondial, în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma, scor 4-6, 1-6.

13 mai 2016, 19:08
IRINA BEGU a fost învinsă de SERENA WILLIAMS la Roma

UPDATE: Irina Begu a fost învinsă de Serena Williams în semifinalele de la WTA Roma. Liderul mondial va juca în finală cu Madison Keys

IRINA BEGU – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Jucătoarea Irina-Camelia Begu (locul 35 WTA) va juca, sâmbătă, în jurul orei 18.00, cu Serena Williams (SUA), locul 1 WTA, în semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma, meciul fiind al treilea programat pe terenul principal.

Jucătoarea Irina Begu a declarat, vineri, că este încântată de faptul că o va întâlni în semifinale la Roma pe Serena Williams, ea precizând că îşi dorea de mult timp să joace cu liderul mondial.

„Am fost un pic tensionată. Mă bucur că am reuşit să închid meciul în două seturi. Mă bucur că joc cu Serena, îmi doream de foarte mult timp să joc cu ea. Sunt atât de fericită să mă aflu în acest turneu în semifinale şi mai ales că voi juca cu Serena! E un moment special. Serena este o jucătoare pe care toată lumea o apreciază şi toate jucătoarele îşi doresc măcar o dată să evolueze împotriva ei”, a spus Begu pentru Digi Sport.

Begu (35 WTA) a avut nevoie de o oră și 48 de minute pentru a trece de Misaki Doi (45 WTA), pe care nu o mai întâlnise până acum. Pentru accederea în semifinale, românca a obținut 107.860 euro și 350 de puncte WTA.

Irina Begu, care a atins sferturile de finală la al treilea turneu consecutiv de categoria WTA Premier, o va întâlni în semifinale pe învingătoarea dintre americanca Serena Williams, lider mondial și favorită N. 1, și rusoaica Svetlana Kuznețova (N.9).

În sferturi, jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, cap de serie nr. 3, a trecut 7-5, 6-2, de elvețienca Timea Bacsinszky, cap de serie nr. 11. În semifinale, Muguruza va juca împotriva câștigătoarei din sfertul care le opune pe americanca Madison Key și Barbara Strycova (Cehia).

IRINA BEGU – SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Jucătoarea de tenis Serena Williams, numărul unu mondial, a trecut printr-o experiență dezagreabilă după ce a gustat din meniul oferit cățelului ei la un hotel de lux din Roma, unde participă la turneul WTA, relatează L’Equipe.

Unele hoteluri de lux nu ezită să ofere meniuri pentru animalele de companie prin room service, iar Serena a vrut să-l răsfețe pe cățelul ei Chip care o însoțește la turnee. Când platoul a sosit în cameră, Serena a fost tentată de aspectul și mirosul apetisant al platoului și a decis să guste meniul. ”Doar o lingură”, a povestit Serena, care s-a simțit apoi atât de rău încât era să leșine la toaletă.

Jucătoarea americană i-a avertizat cu umor pe proprietarii de câini să nu o imite, pentru că vor cunoaște o experiență dezagreabilă.