IRLANDA DE NORD-GERMANIA 0-1. Nemţii au câştigat grupa B, nord-irlandezii sunt pe 3 şi aşteaptă jocul rezultatelor

IRLANDA DE NORD GERMANIA 0-1. Unicul gol al meciului a fost marcat de Mario Gomez, în minutul 30, dar portarul nord-irlandez McGovern a făcut un meci mare împotriva nemţilor.

21 iun. 2016, 13:44
IRLANDA DE NORD-GERMANIA 0-1. Nemţii au câştigat grupa B, nord-irlandezii sunt pe 3 şi aşteaptă jocul rezultatelor

IRLANDA DE NORD GERMANIA 0-1 (M. Gomez – min. 30). Cu şapte puncte în trei partide, Germania s-a calificat de pe primul loc al grupei B în optimile de finală ale EURO 2016. Nemţii au depăşit la golaveraj Polonia, care a acumulat tot 7 puncte după ce a învins Ucraina, scor 1-0.

În ceea ce-i priveşte pe polonezi, ei s-au calificat în premieră în faza eliminărilor directe la un Campionat European. Ei îşi ştiu deja următoarea adversară, urmând să joace împotriva locului 2 din grupa A, Elveţia.

Ucraina pleacă acasă din grupa C, fără niciun punct şi niciun gol marcat, în timp ce Irlanda de Nord, cu trei puncte şi golaveraj 2-2, aşteaptă celelalte rezultate pentru a vedea dacă ocupă unul dintre cele patru cele mai bune locuri 3. Deocamdată, nord-irlandezii stau mai bine decât Albania.

Clasament grupa C: 1. Germania 7p (golaveraj 3-0), 2. Polonia 7p (golaveraj 2-0), 3. Irlanda de Nord 3p (go0laveraj 2-2), 4. Ucraina 0p (golaveraj 0-5).

IRLANDA DE NORD GERMANIA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. De-a lungul timpului, cele două reprezentative s-au mai întâlnit de 14 ori. Germania s-a impus de 8 ori, în timp ce Irlanda de Nord au câștigat două partide, astfel că alte patru meciuri s-au terminat la egalitate. Irlanda de Nord și-a trecut în cont prima victorie din istorie la un turneu final contra Ucrainei, scor 2-0. McAuley (49) si McGinn (90+6) au adus bucuria pentru nord-irlandezi. În celălalt meci disputat, Irlanda de Nord a fost învinsă de Polonia (0-1). În schimb, Germania a învins Ucraina, cu 2-0, şi a remizat cu Polonia, 0-0.

IRLANDA DE NORD GERMANIA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Echipe probabile la meciul IRLANDA DE NORD – GERMANIA

GERMANIA: Neuer – Howedes, Boateng, Hummels, Hector – Khedira, Kroos – Muller, Ozil, Draxler – Gomez.

IRLANDA DE NORD: McGovern – Hughes, Cathcart, McAuley, Evans – Ward, Evans, Davies, Norwood, Dallas – Lafferty.

IRLANDA DE NORD GERMANIA LIVE VIDEO ONLINE DOLCE SPORT. Partida IRLANDA DE NORD – GERMANIA din Grupa C de la Euro 2016 începe la ora 19:00 şi este LIVE VIDEO ONLINE la DOLCE SPORT.