Jaf armat la un bar din Miercurea Ciuc PRIMELE IMAGINI

Un jaf armat a avut loc, luni dimineaţă, într-un bar din Miercurea Ciuc. Un tânăr le-a ameninţat pe angajate cu o armă de vânătoare, după care a fugit cu suma de 1.600 de lei. El a fost prins de poliţişti după aproximativ o oră.

RomaniaTV.net
05 mart. 2012, 06:20
Jaf armat la un bar din Miercurea Ciuc PRIMELE IMAGINI

Jaful a avut loc luni dimineaţă, în jurul orei 5.00, informează Mediafax. Tânărul, care avea glugă şi un fular pe faţă, a intrat înarmat cu o puşcă de vânătoare, cerându-le celor două angajate aflate în local să îi dea banii din încasări.

Astfel, cele două femei i-au dat atacatorului suma de 1.600 de lei, după care tânărul a plecat, iar cele două angajate ale localului au sunat la 112.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratuluid e Poliţie Judeţean Harghita, Gheorghe Filip, cazul a fost preluat de o echipă a Poliţiei Miercurea Ciuc, sprijinită de angajaţii Biroului investigaţii criminale din cadrul IPJ Harghita, iar pentru prinderea atacatorului au fost instituite filtre la intrările şi ieşirile din Miercurea Ciuc, semnalmentele bărbatului fiind transmite către toate posturile de poliţie.

În jurul orei 06.00, suspectul a fost prin în trafic, în localitatea Mădăraş, în maşina acestuia poliţiştii găsind arma de vânătoare şi o casetă în care se afla suma de bani sustrasă din bar.

Suspectul este un tânăr de 23 de ani, din localitatea Remetea, iar în prezent acesta este audiat de poliţişti.