Jaromir Jagr, şantajat cu un selfie, după o partidă de sex. Răspunsul marelui hocheist a fost genial

Jaromir Jagr (43 ani), unul dintre cei mai mari jucători din istoria hocheiului, a fost şantajat de o tânără de 18 ani după o partidă de sex, însă întreaga acţiune s-a întors împotriva fetei, care a ajuns de râsul internetului.

23 sept. 2015, 08:29

Katerina Provaznikova este un top model în vârstă de 18 ani, care a crezut că l-a prins în mrejele sale pe marele Jaromir Jagr. După o partidă de sex, în timp ce hocheistul dormea, tânăra a făcut un selfie cu care l-a şantajat apoi pe acesta, amenind că va face publică fotografia dacă nu va primi în schimbul ei suma de 2.000 de dolari.

Răspunsul pe care Jagr l-a dat fetei a fost dezarmant: „Nu-mi pasă de poză, poţi s-o publici, sunt singur„. Cu toate acestea, Katerina a postat fotografia pe internet, fapt care i-a produs mai mult rău şi toată lumea a râs de ea. Aşa s-a aflat că ea are un iubit, Dominik Rudl, jucător în naţionala de hochie juniori a Cehiei, al cărui idol este tocmai Jaromir Jagr. Mai mult, internauţii s-au grăbit să conceapă propriile versiuni de selfie-uri, legate de această poveste.

Jaromir Jagr are 43 de ani, joacă în NHL din 1990 şi evoluează în prezent pentru gruparea Florida Panthers. Este considerat unul dintre cei mai mari hocheişti ai tuturor timpurilor, fiind cel mai bun marcator dintre sportivii aflaţi în prezent în activitate în NHL. De asemenea este singurul hocheist care a jucat în finala Cupei Stanley atât ca adolescent, cât şi după vârsta de 40 de ani.