„Diavolii” au lovit şi la Torino. Manchester United a bătut-o pe Juventus în ultimele 4 minute

JUVENTUS - MANCHESTER UNITED 1-2. Italienii au deschis scorul prin Cristiano Ronaldo, în minutul 65, dar Mata, în minutul 86, şi autogolul lui Alex Sandro, din ultimul minut, au făcut ca "diavolii" să plece cu toate cele trei puncte de la Torino.

07 nov. 2018, 17:13
„Diavolii” au lovit şi la Torino. Manchester United a bătut-o pe Juventus în ultimele 4 minute

JUVENTUS – MANCHESTER UNITED  1-2 (Ronaldo – min. 65 / Mata – min. 86, Alex Sandro – min. 90). 

Clasament:

1. Juventus 4 3 0 1 7:2 9
2. Manchester Utd 4 2 1 1 5:2 7
3. Valencia 4 1 2 1 4:4 5
4. Young Boys 4 0 1 3 2:10 1

Meciurile Juventus Torino – Manchester United şi Benfica – Ajax se află printre cele opt programate, miercuri, în etapa a patra a grupelor Ligii Campionilor. Meciul de la Torino va fi arbitrat de Ovidiu Haţegan.

LIVE VIDEO AICI

„Manchester nu e într-o perioadă bună, iar Juventus s-a întărit cu aducerea lui Ronaldo. Juventus este una dintre cele mai bune echipe de ani buni şi nu o văd deloc bine pe Manchester în acest meci” , a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

„Probabil e o motivaţie în plus pentru Ronaldo acest meci cu Manchester United, dar nu cred că asta îi lipseşte lui. Demonstrează în fiecare sezon că este motivat şi că îşi doreşte să doboare cât mai multe recorduri. Şi asta o să facă în continuare. Oricum, el a mai jucat împotriva lui Manchester United chiar şi când era la Real Madrid. O să se adapteze destul de rapid” , a spus Bogdan Stelea.

JUVENTUS – MANCHESTER UNITED LIVE VIDEO ONLINE STREAMING CHAMPIONS LEAGUE 2018, de la 22:00,. Haţegan, la centru

Meciul serii, Juventus – Manchester United, va fi condus tot de un român.  Ovidiu Haţegan va fi la centru în confruntarea din Italia, după ce în etapa precedentă a arbitrat partida Barcelona – Inter. Confruntarea de la Torino poate decide prima calificată din Grupa H. Juventus obţine biletele pentru optimi dacă nu pierde cu United, în timp ce o victorie le-ar asigura italienilor şi ocuparea primului loc. De cealaltă parte, United (4 puncte după primele trei etape) are nevoie de puncte pentru a nu-şi complica şi mai mult situaţia înainte de ultimele două runde. În cazul unei înfrângeri, oamenii lui Mourinho ar putea fi depăşiţi în clasament de Valencia, iar calificarea s-ar decide în urma partidei directe de pe Mestalla.

United pune la cale afacerea anului cu Juventus. Numai puţin de 6 jucători ar putea fi implicaţi

Juventus – Manchester United e unul din capetele de afiş ale etapei a 4-a din UEFA Champions League. Pe Old Traffod, campioana Italiei s-a impus cu 1-0, la capătul unui meci pe care l-a dominat.

Cele două cluburi ar putea să aibă contacte şi în afara terenului de joc. Conform Tuttosport, United este interesată de transferurile lui Mehdi Benatia, Alex Sandro şi Joao Cancelo. Acest interes vine în contextul în care Juventus ar dori să îl aducă înapoi pe Paul Pogba, jucător ce nu se află în cele mai bune relaţii cu Jose Mourinho.

În plus, conform sursei mai sus citate, campioana Italiei îi monitorizează şi pe Anthony Martial şi pe Matteo Darmian.

Paul Pogba revine ca adversar la Torino: „Juventus este casa mea”
Paul Pogba este nerăbdător să revină la Torino, din postură de adversar, în UEFA Champions League. Echipa la care evoluează în prezent francezul, Manchester United, va juca pe terenul campioanei Italiei, miercuri, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Fotbalistul de 25 de ani a evoluat patru sezoane în tricoul bianconero, perioadă în care a cucerit de fiecare dată titlul de campion în Serie A şi a jucat o finală de Liga Campionilor, înainte de a reveni pe Old Trafford, de unde plecase gratis în 2012.”Mă aşteptam să joc împotriva lui Juventus. A fost o nebunie. I-am spus din vară fratelui meu: ‘Imaginează-ţi cum ar fi să cădem în grupă cu Juventus’. Pentru mine e o plăcere. Acolo e casa mea şi acolo am marcat primul gol ca profesionist.

Încă ţin legătura cu Dybala, Cuadrado şi Bonucci, vorbim din când în când. Suntem ca o familie, normal că ţinem legătura”, a declarat Pogba, într-un interviu pentru RMC Sport.

Campionul mondial din Rusia a vorbit şi despre cum perioada petrecută în Italia l-a făcut un jucător mai bun: „Când ai lângă tine fotbalişti ca Pirlo, Buffon sau Chiellini, nu poţi decât să înveţi în fiecare zi. Chiar dacă eşti consacrat, mereu poţi învăţa de la unii ca ei”.