KOSEM. Actriţa din SERIALUL KOSEM a dezvăluit cele mai picante detalii din viaţa ei VIDEO

KOSEM. Anastasia Tsilimpiou a impresionat o ţară întreagă în cu rolul pe care îl interpretează în SERIALUL KOSEM, difuzat la Kanal D în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 20:00. Prinţesa KOSEM a vorbit la postul respectiv despre viaţa şi cariera sa, înainte de a juca în KOSEM.

02 feb. 2017, 09:40
KOSEM. Actriţa din SERIALUL KOSEM a dezvăluit cele mai picante detalii din viaţa ei VIDEO

SERIALUL KOSEM. Anastasia Tsilimpiou a povestit in direct, la Kanal D, cum a inceput drumul ei in cinematografie, dar si cum a ajuns sa joace un rol atat de important în KOSEM.

KOSEM. Gest uluitor făcut de PRINŢESA KOSEM. Ce se întâmplă în SERIALUL KOSEM

SERIALUL KOSEM. „Nu, nu am visat niciodata. Am visat la o cariera in strainatate si am crezut ca visele devin realitate si iata ca mi s-a indeplinit. E pasiunea mea, iubesc ceea ce fac si acesta-i secretul meu. Am inceput sa joc cand aveam patru ani, am facut sesiuni foto, am aparut pe coperti de reviste si intr-o zi m-am dus la o auditie pentru un serial si am primit un rol. Era vorba despre o fetita care era rapita, era un rol greu, dar nu-mi imaginez viata altfel. Imi place ceea ce fac”, a povestit Anastasia Tsilimpiou, actriţa din SERIALUL KOSEM.

KOSEM EPISODUL 9 DIN 6 FEBRUARIE 2017. Kosem bate in geamul camerei sultanei Safiye si striga in directia tatalui ei care o vede si o implora sa-l ajute. Sultana priveste multumita zbuciumul sufletesc al favoritei lui Ahmet si isi da seama ca a adus-o in situatia in care dorea, acea de a fi la mana ei. Safiye ii reconfirma lui Kosem ca dorinta ei este aceea de a ramane in serai si de a nu fi exilata la palatul cel vechi. Kosem cedeaza si ii promite sultanei Safiye ca va face ce i s-a cerut.

 

KOSEM EPISODUL 9 DIN 6 FEBRUARIE 2017. Handan si Dervis au o discutie intre patru ochi in care pasa o informeaza pe sultana ca Fahriye stie ca el este cel care a avut rolul decisiv in otravirea fostului sultan Mehmet al III-lea si ca pretul cerut de printesa in schimbul tacerii era eliberarea fratilor Giray si, in special, a lui Mehmet.

KOSEM EPISODUL 9 DIN 6 FEBRUARIE 2017. Handan ii spune lui Dervis sa ia in calcul si parasirea palatului insa mana dreapta a lui Ahmet exclude total aceasta varianta in conditiile in care oricum era vinovat si de alte fapte de care nu era mandru dar pe care era dispus sa le recunoasca. Sultana ii recomanda lui Dervis sa nu-si marturiseasca nicio vina si ca ea ii va spune fiului ei ca Mehmet al III-lea a fost victima uneltirilor lui Sahin Giray.

KOSEM EPISODUL 9 DIN 6 FEBRUARIE 2017. Kosem se tine de cuvant si merge in camera sultanului. Incepe sa-i spuna lui Ahmet ca Safiye a ajutat-o mult de cand ea a venit la palat si ca ar fi bine daca el s-ar gandi mai bine la decizia de a o exila. In camera sultanului isi face aparitia si Dervis care ii prezinta si el lui Ahmet cateva dintre faptele petrecute cat timp el era tintuit la pat de boala. Dervis ii spune sultanului ca nu ar gresi daca i-ar elibera pe fratii Giray insa Ahmet nici nu vrea sa auda de acest lucru.

KOSEM EPISODUL 9 DIN 6 FEBRUARIE 2017. Intr-un alt colt al palatului, Halime isi calculeaza pasi in conditiile in care auzise ca Ahmet trecuse la represalii impotriva celor care uneltisera impotriva tronului. Stia ca este in pericol dupa ce Mustafa marturisise in copilaria lui ca, daca nu s-ar fi imbolnavit si el, ar fi fost numit sultan dar mai ales dupa ce la seria fusese readusa Rasa, cadana care ramasese insarcinata cu Ahmet. Impreuna cu slujitoarea ei apropiata, Halime isi planuieste primul pas pentru a se feri pe ea si pe Mustafa de pericolul iminent.

KOSEM EPISODUL 9 DIN 6 FEBRUARIE 2017. Haremul este dominat de o stare de buna dispozitie. Problemele create de boala sultanului si de rascoala multimii sunt date uitarii. Venise vremea sa fie sarbatorita cadana Rasa, cea care urma sa-i ofere sultanului Ahmet primul mostenitor. Sultana Handan ii organizeaza o mica petrecere in cinstea cadanei insarcinate. Halime si Kosem stau la masa principala, langa Handan, desi era evident ca niciuna dintre ele nu era entuziasmata de aceasta petrecere.

KOSEM EPISODUL 9 DIN 6 FEBRUARIE 2017. Ahmet priveste din balconul camerei sale artificiile date in Istanbul cu ocazia vestii ca dinastia va avea un urmas. Langa el este pasa Dervis si Ahmet i se confeseaza ca viseaza sa aiba gloria predecesorului sau, marele sultan Suleyman Magnificul.

Kosem este ingandurata si chiar pleaca de la petrecere cu intentia de a afla unde este intemnitat tatal ei. Mustafa nu se simte nici el prea bine intre celelalte cadane si fuge in bratele lui Kosem. In acest timp, Fahriye face in continuare presiune pe Dervis pentru a-l convinge pe sultan sa-i elibereze iubitul din detentie.

Una dintre cadanele intelese cu Halime ii da sa bea Rasei. La putin timp, Rasa incepe sa simte o stare de disconfort si ii cere voie sultanei Halime sa se retraga insa, cand ajunge in mijlocul incaperii, cade la pamant tipand de durere. Handan cheama medicul in timp ce Halime zambeste multumita.

Kosem este in camera lui Ahmet impreuna cu printul Mustafa cand sultanul este alarmat de situatia cadanei Rasa. Ahmet pleaca imediat la Rasa care intre timp fusese consultata de medic care constatase ca atat ea cat si sarcina sunt in afara oricarui pericol. Rasa incepe totusi sa i se planga lui Ahmet ca a fost victima lui Kosem, aflata in pericolul de a intra in dizgratia sultanului.

Ahmet se duce in camera lui Kosem si discuta cu ea despre cele spuse de Rasa. O asigura ca are incredere ca nu ea a fost cea care a incercat sa-i faca rau cadanei insarcinate insa ii cere favoritei sale sa aiba grija ca astfel de evenimente sa nu se mai intampla caci copilul Rasei este foarte important pentru dinastie. In schimb, Handan nu se lasa impresionata de purtarea lui Halime si ii spune ca nu-i va reusi planul de a impiedica nasterea mostenitorului lui Ahmet.

Kosem stie ca Cennet stie sigur unde se afla tatal ei. O atrage pe Cennet intr-una dintre odaile seraiului si, impreuna cu Golge ii cer slujnicei lui Safiye sa-i spuna locul detentiei lui Enzo. Pentru a fi mai convingatoare, ii toarna cu forta pe gat lui Cennet continutul unei sticlute despre care ii spune ca era otrava. Cennet se vede nevoita sa-i spuna lui Kosem ce vroia aceasta dar apoi favorita sultanului ii spune ca in sticluta era doar apa.

Kosem si Golge merg la locul indicat de Cennet si il gasesc pe Enzo, tatal cadanei. Intalnirea este una emotionanta insa de scurta durata caci imediat apare Safiye insotita de gardieni inarmati. Safiye ii retine pe toti insa ii da drumul lui Kosem reamintindu-i ca singura cale pentru a-si elibera tatal este aceea de a-l convinge pe sultan sa nu o mai exileze la seraiul vechi.

Dervis o surprinde pe sultana Halime iesind la balconul camerei ei sa admire privelistea. Desi stie ca sentimentele trebuie sa-i fie dominate de rational, Dervis nu poate stapani emotiile. Langa el apare insa sultanul si amandoi discuta despre cei doi frati Giray. Ahmet accepta ca, pana la urma, Mehmet sa fie eliberat. Dervis coboara in temnita si ii face in ciuda lui Sahin ca doar Mehmet va fi eliberat.

Vestea ajunge repede la Fahriye care radiaza de fericire in fata mamei sale. Merge apoi sa-l vada pe Mehmet Giray insa intalnirea lor este intrerupta de Dervis.

In gradina palatului, Ahmet isi exerseaza cunostintele de lupta impotriva lui Alexander. Sultanul pare a-si domina adversarul a carui atentie este distrasa la un moment dat si de aparitia cadanei Kosem. Ahmet pleaca sa se plimbe impreuna cu favorita lui in timp ce la locul antrenamentului isi face aparitia sultana Safiye care il intreaba pe ienicer cum il cheama.

Dervis are mintea intunecata de alcool dupa o noapte petrecuta cu o cadana. Se trezeste in fata cu silueta lui Reyhan pe care stia ca-l omorase cand il aruncase de la unul din balcoanele palatului. La inceput, Dervis crede ca are in fata o stafie insa apoi incepe sa-si revina la realitate si sa-si dea seama ca Reyhan nu murise. Reyhan ii pune cutitul la gat lui Dervis insa se limiteaza doar la a-i spune ca printesa Fahriye fusese cea care il imbolnavise pe sultan cu variola.

Kosem petrece noaptea impreuna cu sultanul iar a doua zi servesc micul dejun. Kosem ii spune lui Ahmet ca Mustafa se luptase si el multe zile cu variola si ca, in momentul in care se zvonea ca va fi instalat sultan, trecuse printr-o tentativa de crima pe care ea o impiedicase.

Ahmet pleaca suparat catre camera mamei lui si ii cere explicatii pentru faptele ei. Chiar daca Halime ii spune ca facuse totul pentru binele lui si al dinastiei, sultanul este extrem de nervos si este pe punctul de a-si lovi mama insa se abtine in ultimul moment.

Trece apoi si prin camera lui Halime. Isi imbratiseaza fratele dar apoi o ameninta pe mama acestuia ca nu-i va mai tolera mult actiunile indreptate impotriva tronului.

Dervis distruge scrisorile care il compromiteau. O cheama apoi pe Fahriye careia ii spune ca stie despre implicarea ei in raspandirea variolei in randul celor doi mostenitori ai dinastiei otomane.

Halime se intalneste cu Safiye si pare curioasa de ce sultana mai este inca la palat in conditiile in care ordinul ca ea sa fie exilata fusese dat de mult. Safiye ii taie insa din entuziasm si ii spune ca stie despre implicarea

Ahmet pune in balanta noile evenimente dar si rugamintea favoritei lui. Decide sa renunte la ideea de a o exila pe sultana Safiye. Bunica lui primeste cu mare entuziasm aceasta veste si nu-si poate ascunde surprinderea referitoare la influenta pe care Kosem o are asupra sultanului.

Safiye o cheama la ea pe Kosem si ii spune ca tatal ei a fost otravit. Ii da o sticluta cu un lichid despre care ii spune ca era antidotul otravii. Insotita de Golge si de o cadana, Kosem se grabeste sa ajunga in temnita tatalui ei. Enzo este chircit de durere insa Kosem ii toarna lichidul pe gat si ii spune ca-si va reveni in scurt timp. Tatal ei moarte insa in bratele ei si cadana ii spune lui Kosem ca in sticluta fusese apa si nu un antidot. Kosem isi plange durerea.