Negocieri SECRETE între Burleanu şi Reghecampf. PROPUNERE SURPRIZĂ

LAURENTIU REGHECAMPF. Antrenorul stelist LAURENTIU REGHECAMPF i-a răspuns lui Răzvan Burleanu, după ce președintele FRF a declarat că nu acceptă ca un selecționer să fie și antrenor la echipa de club. LAURENTIU REGHECAMPF a făcut publică o discuţie cu Răzvan Burleanu.

RomaniaTV.net
16 apr. 2014, 08:54
Negocieri SECRETE între Burleanu şi Reghecampf. PROPUNERE SURPRIZĂ

LAURENTIU REGHECAMPF. Răzvan Burleanu a acordat un interviu exclusiv pentru Dolce Sport, în care s-a referit si la LAURENTIU REGHECAMPF. Burleanu a spus că oricine va fi selecţioner, acesta va lucra doar la echipa naţională, nu şi la o echipă de club.

Replica lui LAURENTIU REGHECAMPF a venit tot la Dolce Sport.

„Intrebati-l pe Burleanu ce m-a intrebat inainte de meciul cu Argentina. Il apreciez, pentru ca i-am vazut discursul inainte de alegeri. Am acceptat sa imi foloseasca numele in toate discutiile pe care le-a avut inainte de alegeri. Nu i-am zis nimic, nici atunci, nici acum. Dar cred ca atunci cand vrei sa faci schimbari si vrei sa te impui si sa iti impui stilul, si cred ca are foarte multe idei, trebuie sa schimbi foarte multe lucruri. Nu ma surprinde ce a spus, este opinia lui, chiar nu vreau sa comentez”, a declarat LAURENTIU REGHECAMPF.

„Steaua da 8-9 jucatori la echipa nationala. In acest context a venit discutia respectiva. Eu am spus ca pot face fata pe ambele fronturi. Nu sunt arogant, nu atac pe nimeni, asta e parerea mea. Nu aleg, am spus foarte clar. Raman la Steaua. Eu as fi de acord ca Victor Piturca sa antreneze si nationala, si o echipa de club. Mi-ar conveni sa ma lupt cu el in fiecare saptamana”, a mai spus LAURENTIU REGHECAMPF.