Ludovic Orban, în direct la România TV, despre moţiunea de cenzură şi „firmiturişti” LIVE VIDEO

Liderul PNL va fi invitatul Andreei Creţulescu în această seară la România TV.

RomaniaTV.net
19 iun. 2018, 17:02
Ludovic Orban, în direct la România TV, despre moţiunea de cenzură şi „firmiturişti” LIVE VIDEO

Liderul PNL Ludovic Orban a anunţat că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului va fi depusă miercuri, 20 iunie, spunând că parlamentarii care nu vor vota moţiunea sunt „lacheii” lui Liviu Dragnea. Orban nu a dorit să spună numărul de parlamentari care au semnat documentul, adăugând în schimb că a purtat discuţii cu toate grupurile politice, iar negocierile vor continua. Liderul PNL va oferi detalii în diret la România TV

Liderul PNL Ludovic Orban a comentat luni plecarea senatorului Daniel Zamfir de la PNL la ALDE, spunând că unii dintre cei care au fost votaţi de oameni pe listele PNL au preferat să „îngroaşe rândurile firimituriştilor”, alături de „şeful” lor, Călin Popescu Tăriceanu. Orban a adăugat că nu le poate spune acestora decât „drum bun, cale bătută”, precizând că adevăraţii liberali rămân în PNL.

„Înaintea unor bătălii decisive pentru România, este normal ca unii să fie mai slabi de înger şi să părăsească linia frontului, să dezerteze în tabăra adversă. Asta este. Nu eu i-am pus pe listă. Domnul Zamfir era în procedură de excludere, iar domnul Marius Nicoară nici măcar nu mai e membru PNL în conformitate cu Statutul PNL”, a declarat luni Ludovic Orban, în Parlament.

El a criticat plecarea unor liberali din partid, spunând că, deşi au fost votaţi de oameni pe listele PNL, au preferat „să îngroaşe rândurile firimituriştilor” alături de „şeful firimituriştilor”, Călin Popescu Tăriceanu.