Liviu Dragnea, alături de Irina Tănase în vizita oficială din Elveția. Ce poze a postat pe Facebook iubita liderului PSD GALERIE

Iubita lui Liviu Dragnea, alături de acesta în vizita oficială din Elveția, pe care a efectuat-o săptămâna aceasta, în calitate de președinte al Camerei Deputaților. Irina Tănase a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care apare alături de Liviu Dragnea, în timp ce vizitează fabrica de ceasuri Ulysee Nardin din Elveția.

RomaniaTV.net
02 iun. 2018, 09:48

Irina Tănase a publicat pe contul ei de Instagram mai multe foze în care apare alături de Liviu Dragnea, în timpul unei vizite la fabrica de ceasuri Ulysse Nardin din Elveția, scrie g4media. În imagini apar, pe lângă Liviu Dragnea și Irina Tănase, consilierul acestuia, Paul Ionescu, de la Camera Deputaților.

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a plecat la Berna, alături de o delegație parlamentară, în cadrul unei vizite oficiale, efectuate în perioada 29-31 mai. Pe 29 mai, președintele PSD a avut, însă, termen la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul angajărilor fictive.