Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre posturile TV care transmit LIGA I

UPC România, compania de cablu care va retransmite pentru următorii 5 ani canalele Look TV şi Look Plus, singurele care vor difuza meciurile din Liga I şi Cupa Ligii, face noi precizări pentru microbişti.

23 iul. 2014, 10:50
Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre posturile TV care transmit LIGA I

„Pentru clienţii pasionaţi de fotbal, care doresc acces la toate meciurile şi la variantele HD ale celor două posturi, UPC a creat un pachet opţional – Extra Fotbal. Acest pachet opţional este oferit gratuit în luna iulie tuturor clienţilor de televiziune digitală, pentru ca ei să se poată familiariza cu noul conţinut oferit de Look TV şi Look Plus.

În urma consultărilor cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, pe marginea sesizărilor primite, şi din dorinţa de a veni în întîmpinarea intereselor consumatorilor, pachetul extra fotbal va fi tarifat doar la solicitarea clienţilor”, se arată în comunicatul de presă al UPC România.

Astfel, după expirarea perioadei gratuite, pe 1 august, UPC nu va aplica tariful de 10 lei pe lună, decât în cazurile clienţilor care şi-au manifestat dorinţa de a avea această opţiune în abonament. Iniţial, cei care nu doreau pachetul ar fi trebuit să anunţe acest lucru.