Mădălin Voicu, despre preluarea şefiei TVR: „Este o balivernă. Trebuie să fii inconştient, dacă nu prost”

Mădălin Voicu a declarat, vineri, în contextul în care în presă au apărut informații conform cărora acesta ar urma să preia șefia TVR, că s-ar gândi la această posibilitate doar dacă s-ar organiza concursuri pentru fiecare post.

18 sept. 2015, 14:15
Mădălin Voicu, despre preluarea şefiei TVR: „Este o balivernă. Trebuie să fii inconştient, dacă nu prost”

Mădălin Voicu a declarat că i s-a propus funcția de președinte director general al Televiziunii Române în primăvară, dar a refuzat, explicând că trebuie să fii „inconștient sau prost” să preiei frâiele dezordinii din TVR, potrivit b1.ro.

Eu, exclus. Este o balivernă. Nu ştiu cine a scos-o. Cine va merge la TVR, în condiţiile astea, cu aproape 2 miliarde datorii şi cu o dezordine organizată acolo, trebuie să fii inconştient, dacă nu prost. Propunerea a fost făcută în primăvară, dar am refuzat-o. Eu pot să mă gândesc să preiau TVR doar dacă se închide mâine pentru două luni și se face concurs pentru fiecare post„, a spus Mădălin Voicu.

Mădălin Voicu a anunțat, miercuri, că renunță la funcția de consul la Berlin. Acesta a motivat prin faptul că „cineva a vrut să îmi pună piedică. E din România. Mie îmi trebuiau nişte avize şi alea nu au venit”.