Mariage Fest 2015: Cel mai important târg de nunţi din Europa de Est revine la Bucureşti

În perioada 23-25 ianuarie 2015, cel mai aşteptat târg al anului, "Mariage Fest", revine la Bucureşti cu o multitudine de surprize şi oferte tentante pentru viitorii miri.

RomaniaTV.net
20 ian. 2015, 09:59

În acest an târgul internaţional de nunţi, „Mariage Fest” îşi deschide porţile începând cu data de 23 ianuarie de la ora 12.00, iar până pe 25 ianuarie la ora 18.00 va prezenta mirilor cele mai bune oferte de realizare a unei nunţi.

Pentru că anul acesta târgul se află la ediţia cu numărul XVI, organizatorii au decis ca evenimentul să aibă loc la Palatului Parlamentului, şi nu în Piaţa Constituţiei, aşa cum se aştepta iniţial. Totodată la ediţia aceasta a târgului sunt aşteptaţi şi expozanţi internaţionali care îşi vor prezenta cele mai bune oferte pentru o lună de miere reuşită şi cele mai bune servicii organizatorice.

Tot în cadrul „Mariage Fest” se vor lansa noile colecţii de rochii de mireasă şi costume de mire ale anului 2015. De asemenea, toate miresele anului 2015 care vor trece pragul târgului se vor bucura de reduceri considerabile la toate colecţiile de rochii.

Accesul la târg se va face pe bază de bilete, bilete ce pot fi achiziţionate de la intrare, Poarta C1.