Mărită-te cu bărbatul care face aceste 5 lucruri. Nu-l scăpa printre degete!

Dragostea este ceva după care toată lumea tânjește și pe care o căutăm mult timp până să o găsim. În momentul în care în viața ta apare cineva și te îndrăgostești, totul se schimbă.

14 feb. 2018, 09:01
Mărită-te cu bărbatul care face aceste 5 lucruri. Nu-l scăpa printre degete!

1. Te face fericită.

Într-o relație, fericirea partenerului ar trebui să fie egală cu fericirea ta și invers. Dacă iubitul tău este fericit doar dacă tu ești fericită, înseamnă că te iubește cu adevărat.

Nu numai că vrea să te vadă fericită, ci face și anumite gesturi de tandrețe, chiar dacă sunt cele mai bine, pentru a-ți aduce zâmbetul pe buze. Astfel de bărbați merită păstrați.

2. Înțelege când ai zile proaste. 

Într-o relație partenerii trebuie să se înțeleagă reciproc, mai ales după ce au avut o zi proastă. Într-o relație în care nu există respect și înțelegere, partenerii își varsă nervii unul pe altul în aceste momente.

Dacă partenerul tău nu te judecă pentru comportamentul pe care îl ai sau pentru starea ta de spirit și, din contră, încearcă să te facă să te simți mai bine, înseamnă că merită să-l păstrezi în viața ta.

3. El este lumina de la capătul tunelului pentru tine. 

În momentul în care abia aștepți să ajungi acasă la persoana iubită, înseamnă că este foarte important pentru tine. Știi că poți să te bazezi mereu pe el și că va fi acolo să te ajute în momentele grele. Dacă iubitul tău spune mereu lucruri drăguțe care să te facă să te simți mai bine, înseamnă că te iubește cu adevărat.

4. Atracția dintre voi crește pe zi ce trece. 

Nu contează dacă ești împreună cu el de 1 an sau de 5. Dacă atracția pe care o simți este extrem de puternică, înseamnă că nu ai cum să îl lași să-ți scape. Dacă încă mai ai fluturați în stomac când îl vezi, înseamnă că este sufletul tău pereche.

5. Sinceritate și comunicare. 

Sinceritatea și comunicare sunt două lucruri fără de care nu poate exista dragostea adevărată. Dacă iubitul tău este sincer și te încurajează să vorbești deschis despre orice cu el, înseamnă că trebuie să-l păstrezi în viața ta.